cabinet oftalmologic Bucuresti
-
23 Iun 2006, 08:520 0Fetelor, stiti cumva un cabinet oftalmologic cu medic bun si bine dotat in Bucuresti (chiar daca e cu plata nu e problema) unde as putea sa fac masurarea presiunii oculare si a campului vizual? Aceste masuratori sunt pentru prevenirea glaucomului. Eu am avut ultima oara presiunea oculara 21 la un ochi (iar limita superioara e 22), insa doctorul mi-a spus sa nu-mi fac probleme decat dupa 40 de ani (acum am 28 de ani), desi eu i-am spus ca bunica mea a pierdut un ochi din cauza glaucomului, iar boala e ereditara. As vrea sa pot face ceva sa preintampin din timp, nu sa astept pana la 40 de ani si apoi sa fie prea tarziu.
-
23 Iun 2006, 11:07nu stiu. e adevarat ca nici nu m-am interesat, dar oricum, daca afli ceva, imi spui si mie te rog? si eu sunt interesata. si bunica mea si-a pierdut vederea din cauza glaucomului. si eu am probleme cu vederea, am miopie, si mi-e teama ca este ereditar.oricum, ai dreptate, nu trebuie sa astepti atatia ani. vederea odata pierduta, nu o mai recuperezi, si e groaznic.
-
24 Iun 2006, 00:11incearca la ProRomedica...este un cabinet la Piata Muncii chiar la Optinova ala de pe colt...langa biserica. Eu am fost acolo si am fost multumita. Dar au preturi un pic mai ridicate...asa mai de optinova

Te pup -
25 Iun 2006, 11:12Revin cu inca o sugestie, recent am auzit, s-a dus mama mea la ASCAR, la spitalul de ochi de la piata romana, ea a fost la o doctorita care vine acolo doar 1data pe saptamana.dar sper ca e bun spitalul si eu mi-am facut un control acolo.
multa sanatate.