tratament pt dureri acute de gat??

•  
    • 109 mesaje
    22 Iun 2006, 22:04
    3 2
    ma doare gatul ingrozitor de rau... am mancat duminica inghetata... am luat si ceva antibiotic si strepsils si am baut atat ceai de tei cu lamanie si cu miere cum nu am baut niciodata si tot ma doare... acuma a inceput sa ma doara foarte rau amigdala din partea stanga? ce sa beau? ce sa iau? ce galgara sa fac? galgara cu sare ajuta sau face rau? siropul din buguri de brad e bun?
  •  
    • 108 mesaje
    22 Iun 2006, 23:18
    0 0
    eu am probleme cu amigdalitele de cnd am stiu.iau antibiotice si ink foarte tari,trebuie sa mi le scot k isi pierde corpul imunitatea.ce iti pot spune mai sigur e sa mergi al medicul de familie si iti va prescrie niste antibiotice...dar inainte de asta incearca niste "leacuri babesti"eu le-am incercat si a mers...uitea prin razatoare niste cartofi cu tot cu coaja,cruzi.ii pui pe o carpa(vezi k pateaza)sa fie lunga k sa iti infasori gatul.intinzi bine cartofii razuiti si pui putin alcool medicinal deasupra,k si cum ai stropi.apoi infasori pe lg gat si stai o ora in pat cu carpa in jurul gatului.mie imi face bine!le va dezumfla.
    sau mai am ink un leac tot eu lam incercat si la fel si-am facut efectul iti incalzesti o cana de lapte,sa fie fierbinte.bati un galbenus de ou cu zahar astfel incat sa obtii o pasta si o pui in lapte care il va indulci putin.trebuie sal bei cu un bat de la leustean.stii k interiorul batului este gol e k si cum ai bea cu paiul numai k are un gust ciudat...
    dc le cureti cu sare sau faci gargara nu prea rezolvi nimik k din mom ce se inflameaza imediat cum manaci ceva rece e clar k deja isi fac de cap si necesita o operatie.
    eu nu recomand operatia cunosc persoane care si-au scos amigdalitele si au probleme cu altceva dar si dc le lasi sa se inflameze acolo,infectia de la ele iti poate ataca rinichii,inima,apare reumatismul,imunitatea corpului scade...dar fiecare cu conceptiile lui!
    multa sanatate!!sa imi spui dc sia facut efectul!!
  •  
    • 36 mesaje
    23 Iun 2006, 11:24
    0 0
    32 picaturi de tinctura de propolis amestecata cu 2 lingurite de miere, de 3 ori pe zi.
    Si produsul voseptol este f. bun.
  •  
    • 4487 mesaje
    23 Iun 2006, 11:27
    0 0
    eu luam neoangin N. era foarte bun pentru gat si dureri. pup
  •  
    • 271 mesaje
    23 Iun 2006, 12:15
    0 0
    si eu sufar acum de aceeasi problema...s-a incalzit afara, bem numai bauturi reci si din pacate apar si durerule de gat. eu folosesc Oropivalone si sunt foarte multumita.
  •  
    • 201 mesaje
    23 Iun 2006, 12:21
    0 0
    Cel mai puternic tratament pt dureri in gat este Bioparox..Este sub forma de spray si contine antibiotic si anestezina.
    Vi-l recomand numai in cazul in care afectiunea este destul de grava.
    Oropivalone, este foarte bun, insa dupa ce il iei o perioada de timp..nu isi mai face efectul ...am vazut pe pielea mea.
  •  
    • 844 mesaje
    23 Iun 2006, 13:33
    0 0
    Fetelor eu folosesc un tratament naturist....o lingura de otet de mere+o lingurita de miere de albine intr-un pahar dupa care se completeaza pana la jumatatea paharului cu ceai sau apa.......se bea incetul gurita cu gurita! Sanatate multa!