aer conditionat

•  
    • 432 mesaje
    22 Iun 2006, 15:39
    0 0
    Nu ma pun de acord cu sotul. Zice sa nu instalam aer conditionat in casa, ca raceste copilul. Stiu ca nu trebuie folosit abuziv aerul conditionat, dar oare, are dreptate???
    Cele care aveti aer conditionat, ati racit mai des dupa ce l-ati instalat?
    Oare va raci bebelusul meu daca sta in aer conditionat????
  •  
    • 1198 mesaje
    22 Iun 2006, 15:58
    0 0
    Mai, si eu am auzit ca e destul de pacatos. Bebe a fost motivil pt care am renuntat si eu la idee. Nu stiu din experienta proprie daca e bun sau nu, dar decat sa am mustrari de constiinta mai bine am renuntat.
  •  
    • 8 mesaje
    22 Iun 2006, 17:25
    0 0
    eu am aer conditinat. nu, nu am racit deloc de la el, dar nici nu am abuzat in a-l folosi si este instalat in asa fel incat sa nu stam in raza lui directa de actiune. daca ai copil mic nu o sa raceasca decat dak sta sau se joaca chiar sub el. si e de mare ajutor si iarna dak nu prea primesti caldura, k poti sta si la 27 de grade daca ai chef
  •  
    • 1188 mesaje
    22 Iun 2006, 17:32
    0 0
    buna, eu am aer conditionat acasa si imi cam da dureri de cap. La propriu.

E foarte adevarat, pe de alta parte, ca verile devin din ce in ce mai greu de suportat ... si probabil ca si asa va fi greu, cu micutul care nu se odihneste din cauza caldurii.
    Daca in final optati totusi pentru aerul conditionat, sfatul meu e sa nu-l instalati chiar in camera copilului...