mi-e teama ca e prea mare

•  
    • 48 mesaje
    22 Iun 2006, 15:20
    0 0
    va rog mult sa nu radeti sau sa ma banati.
    problema e chiar reala
    prietenul are niste dimensiuni cam mari ... in grosime... si pur si simplu nu stiu cum o sa facem ..., cand o sa vrem sa ...
    pentru ca ma tem ca o sa ma doara.
    dati-mi, va rog, idei! si nu radeti de mine, plssss
  •  
    • 793 mesaje
    22 Iun 2006, 15:28
    0 0
    Si daca-i numai buna?Nici n-ati incercat si iti faci probleme!Nu te inteleg!
  •  
    • 432 mesaje
    22 Iun 2006, 15:31
    0 0
    Ai vrea tu....
  •  
    • 93 mesaje
    22 Iun 2006, 15:47
    0 0
    ce te faceai daca era PREA mica?
  •  
    • 854 mesaje
    22 Iun 2006, 15:50
    0 0
    cumperi lubrifiant si se rezolva
  •  
    • 48 mesaje
    22 Iun 2006, 18:04
    0 0
    pai nu-mi fac griji degeaba.
    m-a mai durut si cu fostul prieten, si nu resimteam nici o placere, pt ca era... extra-dimensionata. si actualul are si mai mult
    lubrefiantul sigur rezolva pb?
    nu radeti, va rog, nu sunt o pustoaica de 14 ani curioasa. am 22, dar... mai am multe de invatat.
  •  
    • 38 mesaje
    22 Iun 2006, 19:14
    0 0
    Stai linistita andreioara..nu te panica atat! Vorba unei eve..intai incearca(poate tipu' are mai multa experienta si va sti cum sa faca ca sa nu mai treci prin experienta aceea urata din trecut,cum ziceai) si daca tot nu reusesti sa simti nimik si te doare..atunci incearca lubrifiantul si poate o sa fie mai bine
  •  
    • 48 mesaje
    22 Iun 2006, 21:52
    0 0
    are experienta pe naiba e virgin.
    si nici eu nu stiu prea multe...
    ... dar tot mi se pare cam maaare
  •  
    • 334 mesaje
    23 Iun 2006, 08:44
    0 0
    cat de mare sa fie daca in vaginul unui femei excitate poti sa bagi si mana intreaga? Probabil ca tu nu te lubrifiezi, nu te exciti indeajuns! Daca e virgin, tocmai bine, il conduci tu! Dar sa nu te astepti la cine stie ce la primul contact...
    Eu si iubitul meu eram aman2 virgini si ne-am descurcat... e instinct, nu trebuie sa faci facultate!
  •  
    • 432 mesaje
    23 Iun 2006, 08:57
    0 0
    Cum ***** ii gasesti asa dotati???????
    Eu zic sa te opresti la asta. Daca urmatorul o are si mai maaaare...?
  •  
    • 69 mesaje
    23 Iun 2006, 09:12
    0 0
    buna! nu iti face atatea griji pana nu se intampla pt ca atunci cand va fi momentul o sa fi prea incordata! relaxeaza-te si gandeste-te ca totul va fi bine, fi sigura pe tine, mai ales ca la tine nu e prima data!
    fa-l sa se simta minunat cu tine, poate o sa-i placa sa fie condus!impreuna veti decide apoi cum va place mai mult, iar tu te convingi daca e prea mare...sau nu!
    multa bafta si sa ne ti la curent ,daca vrei, binenteles!
  •  
    • 271 mesaje
    23 Iun 2006, 12:23
    0 0
    in sfarsit cineva care stie anatomie!!! alexia_u2ta ti-a dat raspunsul corect! mii de scuze, dar s-ar parea ca ai putina lipsa de experienta si din cazua asta toate ti se par mari
  •  
    • 844 mesaje
    23 Iun 2006, 13:37
    0 0
    alexia_u2ta are dreptate.....trebuie sa te relaxezi.....bea si tu un paharel de vin(ca sa te ajute sa nu fii inhibata) sau vezi ce lipseste la preludiu !
    Numai bine!
  •  
    • 48 mesaje
    23 Iun 2006, 17:25
    0 0
    stiam eu ca o sa radeti de mine
    ca la 22 de ani, si cateva relatii "la activ", mi-e teama de asa ceva.
    adevarul e ca nu prea am experienta in asa ceva. probabil pt ca la putin timp dupa ce am inceput am avut niste complicatii - am dat peste un idiot care m-a lasat insarcinata si cu boli... si de atunci am cam evitat sa mai ajung "acolo", am gasit alte modalitati de a ne simti bine in cuplu, etc...
    poate e, la urma urmei, o pb psihica. nu stiu; nu vreau sa ma grabesc nici de data asta, si sper sa iasa bine. si faza cu durerea sa nu se fi datorat data trecuta neaparat dimenisunii, ci starii psihice sau faptului ca nu eram indragostita de respectivul...
    ... sa nu fie totusi o pb fizica... ca atunci nu stiu dc lubrefiantul o mai rezolva...
  •  
    • 271 mesaje
    23 Iun 2006, 17:29
    0 0
    nu rade nimeni de tine. important e ca inainte de a descoperi corpul lui sa-l descoperi pe al tau, si mai ales sa afli ce te face sa te simti bine. desi au fost niste experiente neplacute care te-au marcat, incearca sa treci peste ele si sa-ti acorzi cat mai multa atentie. numai bine!!!
  •  
    • 48 mesaje
    24 Iun 2006, 10:58
    0 0
    sper sa iasa totul bine... atunci cand va fi momentul.
    am fost destul de aproape azi-dimineata, dar ne-am oprit. nu era locul si momentul potrivit... starea a fost super insa; poate tocmai datorita faptului ca nefiind experimentat, nu are curajul sa se grabeasca, si fiecare etapa dureaza f mult
    sau poate e el "the one", si asta face ca totul sa fie altfel ?
  •  
    • 30 mesaje
    24 Iun 2006, 13:02
    0 0
    ce ti ai gasit si tu!!un virgin cu ...mare,foloseste lubrifiantul si nu mai fi asa de speriata sau pune pe prezervativ!!!daca ai sa stai asa de panicata normal ca ai sa simti numai durere...incearca sa ti gasesti o fantezie in timp ce faci sex si poate nu ai sa mai fi atata de panicata...
  •  
    • 30 mesaje
    24 Iun 2006, 13:02
    0 0
    ce ti ai gasit si tu!!un virgin cu ...mare,foloseste lubrifiantul si nu mai fi asa de speriata sau pune pe prezervativ!!!daca ai sa stai asa de panicata normal ca ai sa simti numai durere...incearca sa ti gasesti o fantezie in timp ce faci sex si poate nu ai sa mai fi atata de panicata...
  •  
    • 48 mesaje
    24 Iun 2006, 14:22
    0 0
    pai NORMAL ca o sa folosim prezervativ; nici nu discut altfel
  •  
    • 2209 mesaje
    24 Iun 2006, 20:06
    0 0
    Nu te gandi din start la ce e mai rau... Si eu am avut cateva "sechele" ramase de la fostul, care era destul de egoist in pat si nu ma excita suficient...nu avea grija sa fiu si eu excitata altfel spus. Eu, neexperimentata, credeam ca asa e normal...ma durea de fiecare data cand faceam sex si mai ales in anumite pozitii (se intampla sa ma doara mai tare fix in pozitiile lui preferate). Ii spuneam ca ma doare si totusi el tot asa vroia... In fine....nu intru in detalii prea picante, faza e ca nu-mi placea sexul, cand urma sa facem sex aveam fluturi in stomac si dureri de fiecare data. Cand m-am despartit de el, m-am combinat cu actualul...mi-a fost foarte greu. Credeam ca va fi la fel si aveam o respingere fata de el....vroiam sa tot aman momentul de teama ca voi fi dezamagita din nou. I-am spus sincer si deschis tot ce ma retine, i-am spus ca am nevoie de mai mult timp pana sa capat incredere in el si sa ma pot deschide...si a fost foarte intelegator cu mine. A venit asa natural...nu ma presa, nu ma intreba "te-ai mai gandit??"...lasa dupa mine. Si m-am relaxat si am facut-o cu el atunci cand am inceput sa-mi doresc eu asta. Si nu exista termen de comparatie. Acum sunt bolnava si fac un tratament si nu avem voie sa facem nimic un timp. Numar zilele pana trece timpul respectiv...
    Eu spun sa te deschizi in fata lui si sa-i spui prin ce ai trecut, ii va fi mai usor sa te inteleaga. in plus, asta va creea o apropiere intre voi si vei avea mai multa incredere in el. Asta te-ar ajuta foarte mult parerea mea. Multa incredere si mult curaj iti doresc. Numai bine!