POSTINOR 2
-
1 3a mai folosit cineva POSTINOR 2? Ce efecte negative are?
-
eu am folosit de 2 ori. nu a avut efecte secundare. oricum, poti cere la farmacie prospectul inainte sa cumperi pilulele si acolo scrie cam la ce te poti astepta ca efect secundar. ceea ce stiu sigur este ca nu este indicat sa devina o obisnuinta recurgerea la aceasta solutie! mai bine este sa aigrija sa nu ramai insarcinata...
-
draga mea, dincolo de prospect - postinor este un contraceptiv cu o doza mare de hormoni, nerecomandabil a fi luat - dupa indicatiile farmacistei mele - mai mult de 1-2 ori pe an. este foarte puternic si iti poate da peste cap menstrele pentru o perioada chiar de cateva luni.este NUMAI un contraceptiv de urgenta!
-
toata lumea se vaieta de hemoragie dupa postinor
.. e mai bine decat ca mie
.. mie nu mi-a mai venit deloc!!e drept ca a fost o situatie cam incurcata,am luat postinor dupa o interupere de srcina.inca nu trecuse luna sa-mi vina ciclul si am luat postinor.acum sunt ceva mai plinuta,fac doua luni de la intrupere si inca nu am ciclu. ce sa ma fac??.. nu spuneti MEDIC!!! -
eu tocmai am luat, de fapt acum aprox 2 sapt, si aprox o sapt mi-a fost rau, greatza, de aveam senzatia k sunt insarcinata. si eram speriata, k ma gandeam k am ramas, cu tot cu postinor, k trebuiea sa am sangerare la 2 zile, dar mi-am dat seama ulterior k pe aia o ai daca chiar ai ramas insarcinata, ca elimini asa zisul embrion. ee, si uite asa am stat eu cu frica in san vreo sapt si ceva, pana acum 2 zile, cand mi-a venit menstruatia. ce-i drept, mai dvrm, dar e bine k a venit. asa k..am scapat de o grija. dar as vrea k e viitor sa nu mai fiu nevoita sa iau, desi tare bine fara prezervativ!!!!
-
Fetelor, cum ramane totusi cu pilula asta de-a doua zi? Doamne ajuta, nu a fost cazul sa iau pana acum, dar am prietene care o utilizau ca metoda contraceptiva. Dupa fiecare contact sexual, pac cate o pastila. Nu stiu mai nimic despre pastilele noi. Alea de pe timpuri stiu ca nu trebuiau luate mai des de 1 an de zile, sau 6 luni. Colega asta a mea, a zis ca nu mai e asa, ca astea mai noi, nu mai au limita asta. Poti sa iei cat de multe. Asa sa fie?
-
colega ta ia mai mult de una la 6 luni???
de ce nu isi ia anticonceptionale permanente...? nu s-a schimbat nimic, tot aceeasi doza mare de hormoni o are(din cate stiu eu, este echivalentul a 7 pastile anticonceptionale luate o data), tot numai in caz de URGENTA se foloseste... eu am luat cam acum 2 saptamani...din cauza unei greseli... mi-a dat menstruatia peste cap(adica mi-a venit la o saptamana dupa ce am luat, cu toate ca trebuia sa imi vina pe 17 sept...), m-a durut abdomenul ingrozitor, m-a durut si capul...
si in plus, sunt foarte scumpe. 38 lei... o sfatuiesc pe prietena ta sa isi ia anticonceptionale permanente, e mult mai bine decat sa ia postinor2 la fiecare contact sexual...
eu inca nu mi-am revenit... cunosc o femeie care a luat de doua ori postinor2 intr-o luna... si sa vezi cum a inceput sa ii creasca parul pe maini, cat si mustata...
pare de ras, dar nu e deloc.