chisturi ovariene

•  
    • 17 mesaje
    22 Iun 2006, 14:06
    0 0
    Salut, tuturor!
    Numele meu este denissa. Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv.
    Am un chist pe ovarul stang de 7 cm pe 4 cm. Doctorii mi-au prescris Diane35 (2 doctori diferiti mi-au spus acelasi lucru)dar eu nu vreau sa le iau deoarece nu am luat pana acum (am 30 ani) deloc anticonceptionale. O alta doctorita mi-a dat sa iau utrogestan timp de 10 zile, pe care l-am inceput de azi. As incerca calea naturista, dar are oare vreun efect?
    Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.
    Va multumesc.
  •  
    • 711 mesaje
    22 Iun 2006, 14:10
    0 0
    si mie mi s-au recomandat Diane pt chisturi, dar nu le-am luat. cand mi-au fost recomandate, doctorul mi-a spus ca e posibil sa apara sangerari intre menstruatii, care se pot transforma chiar in hemoragii. mi-a zis ca, daca apar hemoragii, sa ma prezint sa-mi faca niste injectii cu efect coagulant.

toate astea m-au facut sa nu iau. aceste Diane sunt cele mai puternice anticonceptionale, se pare...

pt chisturi poti incerca si alte remedii.
  •  
    • 17 mesaje
    22 Iun 2006, 14:21
    0 0
    Mersi, alice!
    cunosti alte remedii? le-ai incercat si tu? au dat rezultate bune?
  •  
    • 711 mesaje
    22 Iun 2006, 14:55
    0 0
    eu am apelat la un medic endocrinolog, dar si homeopat in acelasi timp care mi-a facut niste analize specifice acestei afectiuni si mi-a recomandat un anumit tratament homeopat. il urmez si inca nu am facut o noua ecografie ca sa constat evolutiile.
  •  
    • 205 mesaje
    22 Iun 2006, 15:13
    0 0
    si pe mine m-a trimis ginecologul la endocrinolog.Ce analize iti face practic la endocrinologie?am un chist f mic(1,02cm) pe linga altele, dar pina nu il rezolv nu pot ramine gravida.Mi-e sa nu pierd sarcina,pt. am mai pierdut deja 2 si de la ultima mi-a ramas acest chist.
  •  
    • 205 mesaje
    22 Iun 2006, 15:22
    0 0
    am inteles ca am pierdut sarcinile de la hormoni.Pina acum nu mi-am mai facut analize la endocrinolog.Nu se poate da si alt tratament decit cu anticonceptionale?Eu vreau sa ramin gravida si daca a-si lua anticonceptionale minim 3 luni nu pot sa ramin.De 6 ani ne chinuim si parca nu mai am rabdare,dar nici nu vreau sa mai pierd o sarcina.Ajutati-ma cu un sfat.Cunoaste-ti vreun doctor endocrinolog mai bun?
  •  
    • 205 mesaje
    22 Iun 2006, 15:25
    0 0
    mie nu imi mai merge netul de acasa dar o sa scriu de la birou.Sper ca ma puteti ajuta cu un sfat........!o sa intru miine pe forum multumesc din suflet!!!!!!!
  •  
    • 8 mesaje
    22 Iun 2006, 17:36
    0 0
    eu am avut chisturi la ambele ovare de la 11 ani. m-am operat de apendicita si atunci doctorul mi-a vazut chistul (eu nu stiam de existenta lui) si mi l-a scos fara sa ceara acordul parintilor. nu a fost cea mai buna metoda dar in fine, nu mai aveam ce face. dar avand si la celalalt a trebuit sa fac un tratament. am luat anticonceptionale si m-au vindecat. chisturile s-au absorbit in mai putin de un an. si acum sunt bine merci am 19 ani dar tot tin sub control regulat starea ovarelor. chiar si dak te vindeci trebuie sa ai grija k ai sanse sa iti apara din nou dak nu ei anticonceptionale in mod regulat(ele nu numai k absorb dar si previn chisturile ovariene si mamare).
    dar totusi dianele 35 sunt chiar cele mai puternice de pe piata. sa nu aiba o cantitate prea mare de hormoni pe care corpul tau nu o poate suporta. incearca altele mai slabe: yasmine, logest.
    mai vezi si alte pareri (cu toate ca mergi la sigur cu anticonceptionalele) SUCCES!!