nervi
-
21 Iun 2006, 23:200 0de o saptamana sunt foarte sresata si am foarte multi nervi...nu mai am rabdare toata lumea ma enerveaza si reusesc sa ma descarc plangand.stie cineva vreun remediu pt k nu e zi sa nu ma enervez sa zbier sa plang...va multumesc
-
22 Iun 2006, 19:01iti inteleg foarte bine aceasta "pasa proasta" prin care treci. si vorbeind din experienta proprie, de un mare ajutor mi-au fost niste pastile 100% naturale (deci nu-ti face griji k te indopi cu cine stie ce). se numesc Passiflora si le gasesti la farmacie sau plafar. sunt din fructul pasiunii (dupa nume) si calmeaza starile depresive, stresul si ajuta si in problemele de insomnie. incearca. ia 3-4 pe zi tp d o sapt si vezi cum te simti.
-
22 Iun 2006, 19:52Uf,cunosc starile..si prietenul meu mereu tace din gura cand incep sa tip,sa urlu.Imi pare rau pt k tre' sa ma suporte asa,pt k nu-mi doresc sa am starile astea(cum e altfel nimeni nu-si doreste) insa ce sa fac?Ma agit si ma consum pt nimik
. -
22 Iun 2006, 22:54Starile de nervi nu sunt fara o cauza precisa, ca de altfel tot ce se intimpla cu noi si organismul nostru; de aceea e f util sa stabilim fiecare, analizind modul de viata care il ducem, care sunt adevaratele cauze. Pastilele de Passiflora sau altele nu rezolva cauza, numai o acopera, iar mai tirziu va fi si mai greu de rezolvat problema.
Care pot fi cauzele?
Odihna insuficienta, lipsa miscarii in aer liber, la deal sau munte,lipsa vitaminelor si a mineralelor in cantitati suficiente (alimentele sunt mult mai sarace in nutrienti decit in urma cu 100 de ani), sau probleme de hipotiroidism - incipient sau nu.Vezi ca problema este ffff complexa. Daca reusesti sa rezolvi programul de odihna( ora ideala de culcare este maxim 23), sa_ti faci un abonament la o sala de aerobic sau orice iti place, mai ai nevoie de niste suplimente bine alese care, cu bani putini, sa realizeze cit mai mult.Te pot ajuta; scrie-mi pe locweb@flash.ro