stres,privare de somn...sesiune!
-
0 0Buna evelor,poate e o intrebare ciudata,insa cum reusiti sa scapati de stres,fara medicamente,pe cale naturala?
Sunt in sesiune si am foarte prostul obicei de a lasa totul pe ultimul moment,cand intru in panica si nu mai dau randament,am insomnii,mi-e greata inainte de examen...
stiti ceva remedii naturale,gen ceaiuri de plante?
Stiu ca un remediu ar fi sa invat din timp,insa cunosc cazuri cand si foarte bine pregatiti trec prin ceea ce trec eu...
-
Eu iau Memorex si calciu-magneziu-zinc. Memorexul ajuta la acumularea de cunostinte, parca sa zic ca se simte, sper sa nu fie doar autosugestia!
Iar calciul contribuie la starea generala, eu nici nu prea le am cu lactatele si calciul chiar simt ca imi face bine. Plus ca am scapat de unul din cele mai negre cosmaruri si, anume, nu mi se mai rup unghiile!!!! -
si eu sunt in aceeasi situatie!si maine am un ex atat de greu!dar un singur lucru nu-l fac pentru nimik in lume:nu ma privez de somn.pt ca a doua zi,la ex,daca nu am dormit,nu pot face nimic,atat de adormita sunt.decat sa stau sa pierd noaptea citind si neputand sa retin nimik ca sunt obosita mai bine dorm.iti garantez ca te descurci mai bine...
-
Mersi de sfaturi,asta e...trebuie sa ma apuc si eu din timp,dar anul acesta nu mai reusesc...
Am maine examen,nu e chiar atat de rau,imi place materia(psihologia varstelor)insa nu am apucat sa citesc tot
Asa ca nu am ce face,trebuie sa stau la noapte...
Eu am mai luat lecitina dar sincer nu stiu cat ajuta...mai degraba autosugestia!
Bafta noua,la toate examenele...
Lolitaa,tu ce facultate termini?
-
Termin medicina, iar ultimul meu examen e la ginecologie. Si chiar daca ma laudam ca ma apuc din timp de invatat, uite ca la asta m-a lasat si rabdarea si puterea de a invata si cheful. Si in concluzie cred ca mai stau vreo ora sa citesc.
Tu esti la psihologie, presupun? Suna f interesant "psihologia virstelor".....as citi-o si eu pt mine!
Abia astept vacanta! Plec la mare!
Bafta multa, iti tin pumnii miine!
-
eu azi am terminat cu examenele ...yuppy!!! si maine vin in ro
.deocamdata mi-am luat 2, la biostatistica si microbiologie ,iar la celelalte o sa aflu rezultatele peste o sapt aprox.anul asta am avut un randament mai mare ca am inceput sa iau lecitina si vitamine cam cu 2 luni inainte de examene si cam cu o luna inainte am inceput sa invat. numai ca nu ma pot odihni mult ca imediat trebuie sa invat pt cele din toamna,ca mi-am lasat doua.va urez bafta in continuare!
-
Nu stiu la ce litera esti, ca daca esti mai la sfirsit se plictisesc profii si abia asteapta sa scape de tine. In principiu, nu sint nesuferiti la orale...adica mie imi placeau mai mult decit cele scrise, ca daca nu stii te mai ajuta, iti mai da indicii, ideea e ca nu e foarte greu. Totul e sa nu taci, sa vorbesti foarte convinsa de ceea ce spui, clar si tare ca sa dai impresia ca stii. O sa fie bine, chiar daca acum simti ca esti varza! Toata lumea pateste la fel. Bafta multa, iti tinem pumnii si sa ne anunti si pe noi ce ai facut!
-
Si eu dau bac-ul..de luni..de duminica seara o s-o iau si mai rau razna.Sunt super stresata,nu mai pot sa fac nimik..nimik nu mi se pare mai imp decar nenorocitul asta de bac.Cel mai teama imi e la orale,pt k sunt in conflicte mereu k emotiile,nu mi le pot stapani..si mi-e frica sa nu fac vreo boacana
.Daca o sa fac varza toate subiectele in cap..si n-o sa mai stiu cum sa incep..cum sa continui..cum sa termin??
Hai k deja aberez.Eu sunt la litera M de la (Munteanu).Sper din tot sufletelu' meu sa intru in prima zi..pe la sf,k sa nu mai aiba profii chef de nik si sa scap mai repede.Desi pare totul un fleac..e ingrozitor de stresant!!Bafta tuturor care sunt in sesiune sau care sustn examene nationale(capacitate,Bac).V-am pupat! -
si eu am de dat un bac... sa-l ia naiba de bac... inca nu sunt asa de stresata cum am crezut ca o sa fiu in perioada asta, si mai am inca multe de recapitulat/invatat... la orale imi e cel mai frica mai ales ca la franceza sunt total paralela si o sa o cam dau in bara... stiu sigur ca emotiile nu o sa mi le pot stapanii... oare daca sunt cu litera S cand o sa intru... sper ca mai tarziu cand nu o sa mai auda profii ce spun/aberez... bafta tuturor... si... Vrem la facultate... sa scapam de toate
-
parerea mea e ca bacul e pistol cu apa pe langa o sesiune la facultate!
O sa vedeti dupa prima proba ca nu e mare lucru...
Lolitaa,bine ca ai reusit,medicina nu e usoara,si sora mea a terminat-o si stiu ce zic
Pe ce vrei sa te specializezi?Dar urmeaza rezidentiatul,nu?
Numai bine si bafta in continuare,ca medic ai parte de un "studiu permanent"...
Da,eu sunt la psihologie...cam sumbru viitorul
-
offf fetelor!
SI eu sunt tot litera S si cred ca pic a 2a zi... sper ca nu printre primii!
Multumesc lolitaa! Eu m-am gandit la diferenta dintre sesiuni si bac si cred ca mai multe emotii ai la bac pt ca e doar UNUL! Sesiuni ai toata facultatea... nu stiu, asa vad eu!
Cat priveste emotiile, sper din tot sufletul sa-mi treaca in momentul in care vad subiectele si sa ma concentrez pe ele... si daca nu-mi mai amintesc??
Hai ma ca trecem noi si peste asta... asa cum am crezut ca pic capacitatea si am luat-o !
-
watermelon, vreau sa ma specializez pe dermatologie, doar nu degeaba sint obsedata de tot ce inseamna ingrijirea pielii si cosmetice!!!
asa ca dupa o scurta vacanta la mare inapoi la treaba....cu burta pe carte!
alexia, nu vreau sa te demoralizez, dar....as da inca 10 sesiuni la facultate decit sa mai dau o data bacul! La mine singura problema a fost matematica, dar si ce emotii si spaima am tras din cauza ei....am avut nota 5.00!!! Cred ca data de pomana, sa nu aiba liceul picati. In rest m-am descurcat foarte bine, dar asta m-a pus la pamint! -
Waw din cate vad nu sunt singura stresata de bacalaureat.M-am saturat de invatat si parca tot nu stiu cum trebuie,am luat fel de fel de pastile antistres(cica-s naturiste ca altfel nu luam orice)si rezultatul e nul,stresul e tot acolo.Mai rau e ca sunt atat de obosita incat nu ma pot concentra la nimic si ma doare capul de mor.Oricum fetele trecem si peste asta.Au fost lucruri mai rele si mai grele care au iesit bine ,de ce nu am lua si noi bacu'.Sunt curioasa sa va aud dupa cum o sa va laudati cu notele mari luate,in special la oral.PS.Sper sa ma pot lauda si eu cu asa ceva.Pupici si spor la invatat.
-
Eu una sunt mai ''fricoasa'' la engleza si franceza,m-a scapat Dumnezeu de mate ca eu am facut filologie.Oricum sunt foarte curioasa sa vad ce rezultate veti posta dupa proba la romana oral,eu una intru in prima zi ca sunt cu G.Asa ca termin pauza,fac un dus si la studiu ca multa poezie au mai scris romanii astia.