Urgent - va rog !!
-
0 0Buna fetelor
Am o problema mai delicata .
Mi-a aparut jos , un cos , care nu s-a inflamat inca (nu a copt) , este doar rosu si detsul de maricel .
Ma deranjeaza mai ales cand merg la baie .
Va rog sa-mi spuenti cu ce sa dau sa treaca ...
Va multumesc mult -
A aparut "buza" mare , scuzati exprimarea . Ma gandesc ca poate este de la absorbant sau de la lama de ras .
E chiar cat un cos .
Nu stiu ce inseamna bartolinita , nu am avut niciodata probleme de genul asta , ca acum un cos , si m-am ingrijorat .
Si chiar acum cand nu mai am timp sa merg la doctor caci plec in Grecia ... -
Bartholinita. Cele doua glande Bartholin se afla in muschiul constrictor al vulvei (muschi superficial al peretelui vaginal). Canalul excretor al glandelor se deschide intre labiile mici si himen. Rolul lor este de a secreta permanent, dar mai ales in timpul contactului sexual, un lichid incolor care contribuie la lubrifierea vaginului. Inflamarea glandelor Bartholin (bartholinita) se manifesta prin tumefierea rosie si dureroasa a portiunii posterioare a vulvei, asociata cu febra. In continuare se poate forma un abces, cu tumefactie si puroi subiacent. La debut, tratamentul consta in administrarea de antibiotice. Daca exista abces, tratamentul este chirurgical. In caz de recidiva sau de infectie cronica, este necesara deschiderea canalului excretor (marsupializare) sau ablatia glandei.
-
si eu am avut si a debutat exact ca la tine, un "cos", care ma deranja atunci cand mergeam la baie.
iti doresc din suflet sa nu ai asa ceva pt ca desi trece cu tratament medicamentos, este o boala care recidiveaza si de cutit nu scapi. cel mai rau este ca fiind infectie nu te poate anestezia, operatia efectuandu-se pe viu.
cel mai bine ar fi sa mergi la un medic. -
Fetelor,
Si eu am avut acum cateva luni un cos exact pe partea stanga jos.Eu l-am stors si de atunci parca am paralizie fiindca parca nu mai am muschi acolo jos,este chiar atrofiata si am fost la 4 dr. si nici unul nu stie ce e , zice ca mi se pare,probabil, dar eu stiu m. bine cum era.In plus sunt si f. uscata tot timpul jos si nu ma mai excit deloc, adica nu mai simt umiditate cand , stiti voi. Stie cineva ce pot face?Va rog!!!!!!!! Pupici