Intarziere menstruatie dupa anticncptnle

•  
    • 2 mesaje
    21 Iun 2006, 11:51
    0 0
    HEEEEEEEELLLLLLLLPPPPPPPP, va rog sa imi dati si mie o idee, parere, orice aveti de spus in privinta problemei mele. Am luat anticoncetionale Desorelle vreo 6 luni si acum m-am oprit. Problema e ca a trecut mai mult de o luna jumate si mie nu mi-a venit menstruatia. Am facut si un test de sarcina care mi-a iesit negativ. Eu stiu ca in luna in care nu le mai iei mensruatia intarzie, dar totusi niciodata nu a intarziat atat de mult. Vi s-a intamplat si voua asa ceva?? Va rog raspundeti-mi cat se poate de rpd.mercic
  •  
    • 92 mesaje
    21 Iun 2006, 11:57
    0 0
    Buna , si eu am aceeasi problema , anul trecut am luat Diane35 timp de 6 luni , am facut pauza si mi s- a dereglat menstruatia rau de tot .Dupa o intarziere am fost la ginecolog si mi-a dat tratament cu ovule ,nu am apucat sa incep tratamentul ca a doua zi mi- a venit ciclu.Maine merg iar la ginecolog pt ca iar mi-a intarziat mult...
  •  
    • 2 mesaje
    21 Iun 2006, 12:21
    0 0
    Mercic ca mi-ai spus, eu sper sa nu fie nevoie de asa ceva(tratamente), dar daca mai intarzie am sa ma duc si eu la ginecolog. Si pana la urma sa inteleg ca asta e o parte urata a anticonceptionalelor Ma enerveaza ca stau ca pe ghimpi daca nu cumva am ramas insarcinata desi am folosit prezervative, iar teoretic efectul anticonceptionalelor mai dureaza inca de la 1 luna la 3 luni dupa ce nu le-ai mai luat. Daca ai putea, spune-mi si mie tie cat ti-a intarziat, ca poate asa ma mai linistesc si eu
  •  
    • 92 mesaje
    21 Iun 2006, 12:26
    0 0
    Sigur o sa te faca sa te simti mai bine , mi-a intarziat 3 luni si prima si a doua oara. Am o prietena care a luat tot Diane35 la recomandarea medicului si a avut aceeasi problema. Maine la ginecolog cu mine ca nu se mai poate