Clinica medicala Hipocrat2000
-
21 Iun 2006, 08:520 0Buna ,stie cineva ce fel de doctori sunt? Mi-am facut programare la ginecologie ...
-
21 Iun 2006, 12:41eu am fost pe acolo. Analizele de sange le fac bine. Papanicolaul si secretia vaginala, NU, doarece probele le iau asistentele si nu le iau bine.
Am fost si la ginecologie. Nu prea au dotari pt ginecologie. Consultul este superficial. Este mult mai bine la Medicover (dar costa si nu primesc trimiteri) sau la Med-as (med-as.r
. Eu sunt f incatntata de doctorita Silvia Radu de la Med-as. Am fost la multi medici dar ea mi-a placut pt ca este f tipicara, consultatia dureaza si are rabdare. -
21 Iun 2006, 12:46Mersic pt. raspuns, mi-am facut programare pt. maine o sa merg pt un consult , sper sa fie bine daca nu n o sa mai dau pe acolo
-
15 Iun 2007, 14:36Mai stie cineva ceva despre sectia de ginecologie de la Hipocrat 2000? Si despre tarife, programari, orice informatie e binevenita. Astept un raspuns cat mai repede. Multumesc.
-
15 Iun 2007, 16:42Da, eu am fost cam un an jumate pacienta unei dre de acolo, Cristina Parpalici, o cheama. Nu pot sa zic ca s-a purtat urat, dar a fost cam superficiala, nu prea te lamurea cum trebuie.
Eu am fost cu trimitere de la medicul de familie, dar consultatia este vreo 5-600 000, o ecografie era acum 1 an 700 000, si parca secretia vreo 250 000, dar nu mai stiu sigur de cand nu am mai fost.
Am preferat sa schimb medicul, mi-am ales un barbat, desi eu am fugit ani de zile de barbati, dar pana la urma sunt mai atenti ca femeile.