maseur / maseuza super tari?

•  
    • 560 mesaje
    18 Feb 2003, 11:48
    3 0
    salut fetelor, spuneti-mi daca ati fost la un maseur/maseuza buna, profesionist.
    ma intereseaza masajul de activare a circulatiei, de relaxare, contra celulitei....etc. daca ati avut experiente astepot sa le dezbatem aici.
  •  
    • 38 mesaje
    18 Feb 2003, 12:45
    3 0
    Nu am avut parte de aceste experiente, dar aud foarte des acum si despre tratamentele de reflexoterapie, ce ziceti, se merita incercarea? Trateaza tot felul de boli. Cunoasteti? oare sunt eficiente?
  •  
    • 560 mesaje
    18 Feb 2003, 15:13
    3 0
    sigur ca sunt recomandate, eu sunt sigura ca sunt super bune.
    eu sunt sigura ca sunt foarte eficiente aceste metode, eu insa vreau numele sau adresa unui maseur incercat de una dintre voi, nu vreau sa merg la intamplare la asa asa zisi maseuri care nu stiu sa faca diferenta intre tipurile de masaj: anticelu, de relaxare...etc...
    vreau sa stie ce face si sa imi faca masaj exact pentru ceea ce am eu nevoie...
    va pup
  •  
    • 35 mesaje
    20 Feb 2003, 18:02
    3 0
    Fetele, diferenta intre masajul anticelulitic si cel de relaxare consta in regiunile masate, dar mai ales in manevrele folosite. Pentru relaxare sunt necesare niste manevre mai lungi, mai blande, mai profunde. In schimb, pentru celulita sunt necesare manevre destul de viguroase si de excitante (in termeni medicali) si vizeaza partile corpului afectate de celulita (coapse, fese, abdomen etc).
    Reflexoterapia are efect daca este realizata pe o perioada mai indelungata si vizeaza mai mult disfunctiile (insomnie, stres, apatie, lipsa poftei de mancare, insuficiente circulatorii limfatice sau venoase, retentii de lichide etc.) decat starile patologice evidente (cum ar fi de exemplu o paralizie grava, ireversibila). Pentru tratarea celulitei sau a obezitatii va dati seama ca reflexoterapia, de una singura, este insuficienta ca metoda folosita de una singura. Trebuie asociate o alimentatie echilibrata, masajul propriu-zis si multa miscare, facute cu consecventa, astfel incat sa devina un obicei de viata.
  •  
    • 560 mesaje
    21 Feb 2003, 10:07
    3 0
    draga crissty in mesajul tau ai atins si punctul meu sensibil:
    ", insuficiente circulatorii limfatice sau venoase".
    eu chiar pentru asta am nevoie de un maseur, am circulatia periferica defectuoasa si cred ca reflexoterapia este foarte buna.
    ma gandeam sa merg la revital, ce parere ai?
    sau poate stii tu vreun cabinet bun de reflexoterapie?
  •  
    • 35 mesaje
    22 Feb 2003, 00:15
    3 0
    Revitalul e foarte renumit.Am inteles ca are sedii in mai multe orase. Incearca acolo! Daca nu, poate iti recomanda cineva vreun reflexoterapeut bun. Nu iti recomand sa te duci la cabinetele de infrumusetare care ofera si reflexoterapie in serviciile lor, daca nu ai incredere. Este posibil sa nu fie la fel de buni, la fel cum este posibil si reversul. Nu este chiar floare la ureche, deoarece nu este suficient sa stii "harta talpilor" ca sa "actionezi". Trebuie sa ai si cunostinte de fiziologie, patologie si un al saselea simt, ca zic asa. Prima sedinta consta, de obicei, intr-un reflexodiagnostic. Atunci se descopera prin palparea diverselor zone din talpi si de pe piciorul propriu-zis anumite induratii (oarecum dureroase la masare, dar suportabile) care corespund regiunii anatomice din organism afectate. Ca sa ai idee, intr-o sedinta de reflexo, se maseaza nu numai punctele corespunzatoare regiunii afectate, ci si alte puncte (cum ar fi cele ale rinichilor si cailor urinare si de asemenea cele ale canalelor limfatice) care stimuleaza "drenarea" si eliminarea elementelor (toxinelor) care creeaza disfunctii in organism. Urez succes si multa sanatate tuturor evelor.
  •  
    • 560 mesaje
    24 Feb 2003, 10:13
    2 0
    iti multumesc mult pentru raspuns.
    am tot auzit de revital si oricum nici eu nu vreau sa merg la un salon de infrumusetare, doar de dragul masajului.
    din aceasta cauza am si postat acest subiect pe forum.
  •  
    • 6 mesaje
    11 Feb 2004, 15:24
    3 0
    eu merg de ceva vreme la un cabinet de reflexoterapie si masaj.e excelent, il recomand din toata inima.daca vrea cineva sa stie mai multe, sunt aici :
  •  
    • 1101 mesaje
    12 Feb 2004, 12:25
    3 0
    daca te interesaza iti pot recomanda eu e cineva!!!
    trimite-mi un privat!!!
  •  
    • 49 mesaje
    13 Feb 2004, 10:33
    1 0
    Pt. orice tip de masaj + reflexoterapie il poti contacta pe Stefan Buruean la tel.0722.386.737.
    Cu toata increderea, e excelent profesionist!
  •  
    • 2234 mesaje
    16 Feb 2004, 09:13
    1 0
    nu zice nimeni nimic de preturi. de ce dati informatiile pe privat? scrieti aici sa vedem si noi. in plus aici il scrieti o data si bine. pe privat il scrieti de va plictisiti
  •  
    • 1101 mesaje
    16 Feb 2004, 10:27
    2 0
    pretul variaza in jurul a 300.000 in fct de ce vrei: masaj Shiatsu, masaj suedez, reflexoterapie, masaj de intretinere, masaj de relaxare, masaj anticelulitic ec.
    Si nr de tel nu vreau sa il pun pe forum!!
    Dc e cineva interesat il trimit pe privat!!!
  •  
    • 1 mesaje
    3 Apr 2004, 23:08
    1 0
    Daca santeti in Cluj si doriti un masaj terapeutic, anticelulitic, de relaxare sau reflexogen nu ezitati sa ma contactati prin 'mail.
    O zi buna
  •  
    • 967 mesaje
    5 Apr 2004, 16:33
    2 0
    de mult imi propun sa fac un curs de masaj ,dar nu mai reusesc.imi place sa fac masaj ,dar sint constienta ca trebuie sa urmez un curs.bye
  •  
    • 25 mesaje
    5 Apr 2004, 20:42
    1 0
    Piagio,care e mailul?
  •  
    • 162 mesaje
    27 Aug 2005, 13:49
    1 0
    Buna...ce anume te-ar interesa sa cunosti?
  •  
    • 162 mesaje
    27 Aug 2005, 13:53
    0 0
    Buna...sunt eficiente..dar nu in toate problemele...stii cum e cu reflexoterpia? gandeste-te ca ai o telecomanda si apesi pe buton...daca ai baterie merge..daca tv s-a stricat degeaba ai telecomanada.....numai merge. reflexo te ajuta sa reactivezi energetic organele sa functioneze la capacitatea maxima....daca insa...cineva are cancer..numai functioneaza, nu are cum sa mai functioneze ceva ce este defect. Tu ce probleme ai si vrei sa le tratezi cu reflexo?
  •  
    • 162 mesaje
    27 Aug 2005, 13:56
    1 0
    Uite vino intr-o dimineata la mine la salon....nu te costa nimic...si vei primi orice masaj doresti...dintre reflexo, clasic(de relaxare) shiatsu, yumeiho, daca nu stii ce este intra pe www.yumeiho.lx.ro, anticelulitic...si te vei convinge singura. salonul este in dorobanti in bucuresti 0722166554 Marius Dinca. Prima este gratis ptr tine ca sa vezi ce inseamna un masaj profesional, majoritatea cred ca ori se face sex ori apuca pe mana celor care fac un curs de 20zile si se cred mari maseuri si normal ca pleaca dezamagiti de acolo.
  •  
    • 162 mesaje
    27 Aug 2005, 13:57
    1 0
    Buna...vad ca ai habar...te ocupi cu asa ceva?
  •  
    • 162 mesaje
    27 Aug 2005, 14:00
    1 0
    Apropo...acum am citit si mai jos...in legatura cu revitalul...intreaba cat dureaza un curs la ei...intreaba ct are un maseur salariul la ei....iti spun eu..dureaza doua saptamani si au cam 2mil5 salariu....asta ptr ca sunt doar incepatori..a devenit o afacere si nu cabinet de terapie revitalul...intereseaza=te de ceea ce-ti spun ca sa te poti convinge singura. Mult succes!