ovule...
-
0 0Am fost la doctor si mi-a dat un tratament cu ovule 10 zile, dar nu mi-a spus dak pot avea sau nu relatii sexuale. Voi ce ziceti? Trebuie sa fac tratamentul cate 10 zile pe luna timp de 3 luni!
Va pup -
am postat mai demult ce am, am cerut niste lamuriri pt ca doctorul nu mi le-a dat si nu mi-a raspuns nimeni!

Poate va pricepeti voi sa ma lamuriti si pe mine ce inseamna mai exact. pe rezultatul analizelor scrie : frotiu puternic inflamator. Nu stiu ce inseamna...Sper sa ma lamuriti voi....
Va pup -
In mod normal, in vagin exista bacterii care se numesc saprofite. Adica ele impiedica inmultirea bacteriilor patogene (cele care fac rau), dar nu afecteaza cu nimic organismul. In anumite conditii (tratament cu antibiotice, anticonceptionale, spalaturi vaginale frecvente etc) aceste bacterii saprofite cresc peste nivelul considerat ca fiind normal, putind deveni patogene (adica pot ajunge sa faca rau) si dau simptome neplacute: secretii, dureri in timpul actului sexual, dureri la mictiune, mincarimi etc. Aceasta inseamna frotiu puternic inflamator. Adica ai un nivel al bacteriilor mai mare ca normalul. Iei tratament si trece!