despre postinor

•  
    • 636 mesaje
    20 Iun 2006, 17:05
    0 0
    este normal ca dupa ce iei postinor, la o saptamana sa ai menstruatie?sau dupa avort, in general, e normal sa apara menstruatia asa de repede?
  •  
    • 389 mesaje
    20 Iun 2006, 17:20
    0 0
    pai nu stiu ce inseamna repede. spune mai concret
  •  
    • 510 mesaje
    20 Iun 2006, 19:42
    0 0
    stiu ca postinorul duce la dereglari ale menstruatiei,dar depinde si cand trebuia sa vina menstuatiu.despre avort nu stiu ce sa-ti spun.
  •  
    • 8 mesaje
    21 Iun 2006, 00:33
    0 0
    fetelor,
    pe mine ma tot framanta o intrebare,
    am tot citit pe aici de pilula de a doua zi,mai exact postinor care am inteles ca de fapt e o singura pastila la 12 ore
    am avut si eu un acident si m-am dus imediat la doctor si mi-a dat pilula de adoua zi care de fapt erau 4 pilule si se iau tot la 12 ore
    asta se intampla ieri,azi ma simt cam ametita....
    stie careva ce draq am luat ca eu nu mai inteleg nimic!?
  •  
    • 4411 mesaje
    21 Iun 2006, 01:10
    0 0
    Daca ti-a dat 4 inseamna ca nu e vorba de Postinor..Ti a dat altceva..Trebuia sa iti spuna si cum sa le iei.Probabil ca 2 si 2.Daca nu stii sigur cum sa le iei mergi si intreaba. Postinorul contine 2 tablete..pe prima o iei in urmatoarele 72 de ore dupa contactul sexual (De preferat in primele 4 iar pe urmatoare la 12 ore dupa ce ai luat o pe prima maxim 16 mis e pare.Postinorul poate avea unele efecte adverse-greata ,dureri de cap,varsaturi,sangerari scurte intre cicluri.Si nu trebuie folosit ca o metoda contraceptiva de durata.Poti lua postinor doar de 2-3 ori pe an.Eu cand am luat prima data am avut o greata de nu stiam ce sa iau mai inainte sa mi treaca.asa ca stai linistita daca te simti rau..e ok..dar nu abuza.si intotdeauna citeste prospectul..Acolo ti se spune tot.sper ca te ai lamurit
  •  
    • 334 mesaje
    21 Iun 2006, 10:12
    0 0
    anda_m, exista si postinor 4 tablete, dar este posibil sa-ti fi dat 4 pilule de anticonceptionale normale care sa aiba acelasi efect ca si postinorul! Ai incredere, ca nu te-a pacalit! Si e normal sa va fie rau!
    Postinorul se ia de maxim 2 ori pe an, o data la 6 luni!
  •  
    • 8 mesaje
    21 Iun 2006, 10:57
    0 0
    e normal si daca ei ptr. prima oara in viata ta?
    eu am luat ptr. prima data si ma simteam ieri doar putin ametita,azi chiar nu mai am nimic si nici nu sangerez
    chiar daca poti lua de doua ori pe an, eu una, chiar daca nu ma simt rau, nu as mai incerca a doua oara niciodata in viata mea
    anticonceptionalele sunt sfinte fetelor!prezervativele sunt bune dar ptr BTS,ca mijloc de contraceptie, se pot rupe oricand