hemoroizi?
-
19 Iun 2006, 12:350 0Fetelor, am niste probleme si nu stiu cum sa le interpretez. Din cand in cand, in zona anusului mi se formeaza o umflatura, am si niste intepaturi sau mancarimi nesemnificative. Nu am scaun cu sange. Stie cineva dintre voi cum se manifesta durerea de hemoroizi si daca simptomele mele sunt asemanatoare. Stau foarte mult timp pe scaun la serviciu.
Multumesc mult -
19 Iun 2006, 13:32dar dupa ce ti-ai facut nevoile simti o durere mai puternica in zona anusului???in geneneral am auzit fffff multe femei care fac o munca mai mult de birou sa faca dupa ao anumita perioada de timp hemooizi......pt inceput ai putea incepe cu o crema,dar daca se agraveaza cel mai bine este sa fii fazuta de un doctor
-
19 Iun 2006, 13:55Nu simt dureri dupa ce imi fac nevoile. In perioada cu probleme doar ma inteapa ceva acolo si uneori ma mananca. Dupa cateva zile trece. Problema este ca nu stiu daca e sau nu vorba de hemoroizi. Poate fi si altceva? De exemplu paraziti?
Multumesc -
19 Iun 2006, 16:49buna,cred ca ai hemoroizi,poti sa iti cumperi hemorzon de la farmacie.
-
19 Iun 2006, 16:50buna,cred ca ai hemoroizi,poti sa iti cumperi hemorzon de la farmacie.