FIV

•  
    • 41 mesaje
    19 Iun 2006, 09:43
    0 0
    A facut cineva FIV la Medsana? Sau este cineva care a facut FIV si i-a reusit?
  •  
    • 205 mesaje
    20 Iun 2006, 08:45
    0 0
    sora mea vrea sa faca FIV la Medsana, dar i s-a recomandat ca pana la varsta de 40 de ani sa nu-si faca aceasta procedura, ci sa-i faca inseminare artificiala, tinand cont ca ia si-a facut pana acum 4 inseminari artificiale la Giulesti si nu i-au prins. Din ce m-am interesat (pt. ca si eu am aceasi problema ca si sora mea de sterilitate) cam din 10 femei la 3 le-a prin procedura si erau bine.
    Iti doresc bafta daca te-ai hotarat sa aplici aceasta procedura, si sa de-a Domu` sa fie bine.
  •  
    • 41 mesaje
    20 Iun 2006, 11:43
    0 0
    Multumesc pentru raspuns.I-a spus doctorul surorii tale de ce nu au reusit inseminarile?
  •  
    • 205 mesaje
    20 Iun 2006, 11:51
    0 0
    Nu i-a dat un raspuns clar ca din ce cauza nu i-a prins inseminarea si din acest motiv s-a hotarat sa-si faca inseminare la Medsana. Dar oricum la Medsana i-a placut mai mult pt. ca a vazut-o un doctor si i-a dat un tratament, si apoi sa-si faca inseminarea. Oricum pt. ce i-a dat tratament cea de la Giulesti nu i-a spus nimic.
  •  
    • 41 mesaje
    20 Iun 2006, 12:04
    0 0
    Eu am facut o inseminare la M. si nu mi-a reusit. Dl. doctor tot asa, nu mi-a dat un motiv. Acum mi-a sugerat sa mai fac inca o data si daca nici acum nu reuseste, sa fac FIV. Problema este ca nu mai am incredere.Una este sa dai 18 mil. si sa faci o inseminare si alta este sa dai 3mil (parca atat este la G.)
    Oricum, am inteles ca si la FIV sansele de reusita sunt sub 50%.
  •  
    • 403 mesaje
    20 Iun 2006, 15:11
    0 0
    Si mie mi-au propus inseminare, dar nu am curaj sa o fac, pentru ca nu cred ca as putea suporta esecul.....
    Nu stiu poate sunt putin egoista dar asta este dupa 2 ani jumate de tratamente si 2 laparoscopii chiar nu mai am incredere ca se poate intampla ceva frumos.Mai bine las timpul sa decida ce vrea cu mine.....??????????
    BAFTA CELOR CARE AU CURAJUL SA O FACA.
  •  
    • 205 mesaje
    21 Iun 2006, 07:20
    0 0
    Da asa e sansele sa-ti prinda cu FIV sunt f. mici 35%. Mie mi s-a spus ca sa-mi fac fertilizare pt. ca trompa pe care o mai am (ca am o sarcina extrauterina) chiar daca este permeabila nu mai functioneaza si singura sansa este fertilizarea. De facut tratamente am facut de m-am saturat, am facut CSD (contact sexual dirijat) si tot nu am ramas gravida. Si soara mea s-a last pagubasa, a zis ca i-a o pauza pana la toamna, si apoi mai vede ce face.