dureri de gat

•  
    • 109 mesaje
    19 Iun 2006, 09:22
    0 0
    ieri am mancat un pic de inghetata, care a stat inainte vreo 3 ore pe afara... deci nu era deloc rece... si dupa vreo jumatate de ora a inceput sa ma doara gatul... azi dimineata cand m-am trezit nu mai puteam de durere de gat... ma doare ingrozitor si imi e si nasul infundat... ce sa iau?
  •  
    • 533 mesaje
    19 Iun 2006, 09:29
    0 0
    "Descriere Strepsils vitamina C anti-raceala 24 comprimate / 100mg
    Pastilele strepsils plus sunt special create pentru a ameliora rapid si eficient durerile de gat puternice.Formula lor cu actiune dubla contine un anestezic foarte puternic pentru a alina durerea rapid si doi agenti antibacterieni pentru a combate o gama larga de bacterii care provoaca dureri de gat si infectii bucale."
    Sau alta varianta... |
  •  
    • 109 mesaje
    19 Iun 2006, 10:02
    0 0
    merci.sper sa-mi si foloseasca la ceva.... pt ca ma simt din ce in ce mai rau
  •  
    • 254 mesaje
    20 Iun 2006, 20:38
    0 0
    Ia Strepsils Plus cu anestezic dar daca incepi si ai temperatura inseamna ca ai infectie si trebuie sa treci si pe antibiotice. Poti lua penicilina sau cefalexin 5oo mg...mie cu asta din urma imi trece infectia de obicei. Multa sanatate!!!
  •  
    • 510 mesaje
    20 Iun 2006, 20:54
    0 0
    mai este un subiect deschis in legatura cu antibiotice.cert e ce niciodata nu se iau antib in raceli.mai bine,daca vezi ca se agraveaza, mergi la medicul de familie;care ar trebui sa-ti recomande sa-ti faci un exudat faringiam cu antibiograma si apoi ti se va da un antibiotic daca e necesar.