ASTM
-
0 0Vreau sa stiu cum sa am grija de un copil de astm de 3 ani ).SI CU CE SE POATE FACE BINE
-
buna!fata mea a avut astm si stiind o prietena cate probleme aveam cu ea mi-a recomandat tratament naturist pe baza de aloe vera(originalul trebuie sa contina sigla kosher,a consiliului international de aloe vera),polen si ceai.aceste produse se gasesc prin retea m.l.m.(retea cu reclama prin viu grai),daca doresti ma contactezi.sanatate multa
-
Dragele mele, astmul este o boala foarte chinuitoare care nu se vindeca total niciodata.
Pt vyo, am vazut ca ai recomandat un tratament cu ceai si polen..nu uita ca multi asmatici sunt alergici la polen. Deci e foarte posibil ca pentru copilul in cauza sa fie daunator.
Pt Radu_Nely..nu neglija un copil cu astm, intelege ca este extrem de chinuit. Iti spun din propia experienta..Daca as fi in locul tau as fugi la primul alergolog. Incearca sa respiri avand o perna pe fata si atunci ai sa intelegi ce simte el.
Multa sanatate! -
din proprie experienta stiu ca nu se pot face teste alergologice de cat la 5 ani.
Mergi cu copilul la un cabinet de specialitate naturist. in fct de tipul astmului si gravitatea lui se dau tratamente, care te avertizez, nu dau rezultate instantaneu.
In primul rand trebuie crescuta imunitatea copilului.
si incearca sa-i oferi un regim de viata cat mai sanatos, cu iesiri cat mai dese la munte
incearca sa-l duci la salina . La Sovata este super. gasesti acolo pensiunu cu duiumul.
Baiatul meu are acum 5 ani si prima criza a facut-o pe la 2 ani. am stat cu el in spitale de am innebunit( de 2 ori pe an , primavara si toamna).
Dupa ce am mers constant cu el sa faca aerosoli in salina + tratamente de cresterea a imunitatii , nu mai stim ce e aia branula , aerosoli cu ventolin, fixotide, aerus , antibiotice si alte nebunii care dau dependenta. -
eu nu pot sa inteleg
medicamentele antiastmatice scad imunitatea si voi recomndati cresterea imunitatii?
pai astmul e patologic fiindca imunitatea e prea mare daca pot zice asa, de aia reactioneaza si la ce nu trebuie
si nu cred ca un tratament naturist poate inlocui ventolinul sau seretide-ul, fiindca si eu am incercat
poate mersul la munte sau la salina, da, dar restul sunt vrajeli
si n-au cum fiindca astmul nu se vindeca, eventual se amelioreaza, nu se mai manifesta, dar in adn, gena tot proasta e