Trichomonas
-
0 0As vrea sa stiu daca ati avut si ati tratat cu succes aceasta ciuperca pentru ca citesc cu stupoare pe net ca e posibil sa nu treaca asa usor. Eu fac tratament cu Fasigyn si Tricomicon ovule si sper sa aiba efect.
-
Nu luati tratamente din auzite, dupa urche, la indemnul altora...ceea ce da rezultate la una din voi este posibil sa nu aiba rezultate la alta.
Eficacitatea tratamentului este de 90% si se incadreaza in schema clasica de tratament. Insa, este obligatorie tratarea partenerului. La el infectia este asimptomatica.Te poti reinfecta la fiecare contact sexual daca el nu se trateaza. -
eu am avut porcaria asta de ciuperca, dar stii cand? cand eram virgina, cred ca se ia si de pe prosoape, wc, s.a.;
oricum mi-a fost rusine sa spun cuiva, si m-am dus de capul meu la policlinica; m-am vindecat, dupa cativa ani, iar mi-a aparut, ori nu am fost bine vindecata, ori iar am luat de pe undeva; cert e ca imediat o simt; se spune ca e boala femeilor; am scapat de ea, dar fac spalaturi cu ceai, de care am intre musetel, galbenele sau coada soricelului);
tratamentul meu prescris de ginecolog a fost acelasi, cu Fasigin si Tricomicon;