Trichomonas

•  
    • 83 mesaje
    14 Feb 2003, 14:38
    0 0
    As vrea sa stiu daca ati avut si ati tratat cu succes aceasta ciuperca pentru ca citesc cu stupoare pe net ca e posibil sa nu treaca asa usor. Eu fac tratament cu Fasigyn si Tricomicon ovule si sper sa aiba efect.
  •  
    • 83 mesaje
    19 Feb 2003, 14:44
    0 0
    Help.
  •  
    • 560 mesaje
    20 Feb 2003, 16:10
    0 0
    daca ai tratamentul de la un ginecolog, este ok, daca nu ar fi bine sa nu speri ca te vei face bine si sa mergi la un control ginecologic.
    este tratabila...deci depinde de tine, daca faci tratamente din auzite ...nu cred ca e prea bine.
  •  
    • 83 mesaje
    21 Feb 2003, 11:27
    0 0
    Tratamentul pe care il urmez este prescris de medic. M-am speriat insa cand am citit pe net ca este posibil sa nu aiba efect.
  •  
    • 765 mesaje
    21 Feb 2003, 23:41
    0 0
    Buna ziua, draga mea,
    Sa nu te sperii si sa spui ca nu exista vindecare. Vindecare exista dar si reinfectare. Poti foarte usor sa iei acesta boala si s-o iei de la capat. Dar asta este ...
    Sanatate multa
  •  
    • 40 mesaje
    2 Iul 2003, 10:19
    0 0
    cele mai bune si mai eficiente sunt ovulele LOMEXIM 200 mg iti trebuie 2 ovule si esti ca noua asa am luat eu si au fost foarte eficace.Daca ti-se par scumpe dute la medicul de familie sa iti dea reteta compesata.
  •  
    • 636 mesaje
    2 Iul 2003, 11:01
    0 0
    Nu luati tratamente din auzite, dupa urche, la indemnul altora...ceea ce da rezultate la una din voi este posibil sa nu aiba rezultate la alta.
    Eficacitatea tratamentului este de 90% si se incadreaza in schema clasica de tratament. Insa, este obligatorie tratarea partenerului. La el infectia este asimptomatica.Te poti reinfecta la fiecare contact sexual daca el nu se trateaza.
  •  
    • 296 mesaje
    2 Iul 2003, 15:56
    0 0
    eu am avut porcaria asta de ciuperca, dar stii cand? cand eram virgina, cred ca se ia si de pe prosoape, wc, s.a.;
    oricum mi-a fost rusine sa spun cuiva, si m-am dus de capul meu la policlinica; m-am vindecat, dupa cativa ani, iar mi-a aparut, ori nu am fost bine vindecata, ori iar am luat de pe undeva; cert e ca imediat o simt; se spune ca e boala femeilor; am scapat de ea, dar fac spalaturi cu ceai, de care am intre musetel, galbenele sau coada soricelului);
    tratamentul meu prescris de ginecolog a fost acelasi, cu Fasigin si Tricomicon;