Va rog, ajutati-ma urgent cu un sfat !
-
0 0Fetita mea are psoriazis vulgaris de la varsa de 11 luni. De 17 ani se unge zilnic cu crema dar stim ca nu este vindecabil in totalitate.
Zilele trecute o pietena m-a indrumat catre www.evrika.ro/kombucco.
Pana la 15 februarie au reducere cu 80% la acest produs.
Cu toate ca reducerea este substantiala, greu voi strange banii necesari si nu-mi pot permite sa-i arunc pe nu stiu ce metoda.
Va rog din suflet, daca ati auzit, sau aveti cunostinta de persoane care au incercat metoda de tratament cu kombucco, care se spune ca este buna pentru multe afectiuni, informati-ma pe aceasta cale despre efectul acestuia.
Deoarece trebuie sa comand astazi sau cel tarziu maine, astept sugestiile voastre si comentarii.
VA MULTUMESC DIN SUFLET ! -
Buna ,
Eu citesc pe internet ziarul Formula -as.Acolo apar tot felul de retete , sfaturi si marturii ale unor oameni care s-au vindecat de boli diverse , unele chiar fara sperante.
Adresa este :www.formula-as.ro
Site-ul are un motor de cautare si daca introduci cuvantul care reprezinta boala iti scoate toate numerele de ziar care se refera la boala.
Incearca si tu.
In cazul in care nu reusesti scrie pe forum si iti voi trimite eu pe mail -eventual privat-ceea ce gasesc referitor la boala.
Pe curand si sanatate multa.
Gabi. -
Stimata doamna,
Eu sunt colega despre care v-a scris cmaria 2002.Intr-adevar,in vara anului trecut am cumparat K.O.si l-am consumat atat eu,cat si fetita mea.Efectele au fost de-a dreptul spectaculoase,mie disparandu-mi niste noduli laterali gatului(vechi de cca un an),iar fetita nemaifacand de atunci nici un fel de alergie.In privinta termenului-limita de efectuare a reducerii la K.O.,nu va faceti griji!Ea este permanenta,patronii recurgand la acest truc pentru a-si atrage cat mai multi clienti.Daca doriti relatii suplimentare ,sunati-ma la numarul de telefon 4029661.Va doresc succes! -
Va multumesc mult tuturor fetelor care mi-ati raspuns, intre timp am vorbit si cu doctorita dermatolog in evidenta careia este fata mea si deocamdata o sa asteptam 2 saptamani pentru a vedea efectul tratamentului inceput cu 2 creme in paralel, timp in care trebuie sa nu ia altceva. In functie de rezultate voi face comanda la kombucco. Inca odata va multumesc si va doresc tot binele din lume.