anticonceptionale-slabire-acnee
-
16 Iun 2006, 16:040 0fetelor, am o vecina care imi spunea ca a slabit de la anticonceptionale si ca i s-au redus cosurile de pe fata tot din cauza anticonceptionalelor. Se poate asa ceva? daca da ce anticonceptionale fac minunea asta, sau difera in functie de organism?
-
16 Iun 2006, 16:09nu cred ...ca anticonceptionalele contin toate hormoni-in cant mai mare sau mai mica....nu cred ...de care a luat?
-
16 Iun 2006, 16:13nu stiu exact de care, dar o intreb data viitoare cand o vad si va anunt

a si inca o intrebare, ptr studenti anticonceptionalele sunt la jumatate de pret?( cam cat ar fi pretu intreg?) -
16 Iun 2006, 16:45Depinde de contraceptiv - atat la preturi, cat si la aficienta de a curata tenul. Sa slabesti de la contraceptive...sincer nu am auzit. Sa te ingrasi in schimb, da! Dar de curatat tenul este adevarat ca unele il curata. Nu toate in schimb... Mie mi-a curatat tenul foarte bine Marvelon, Yasmin...acum iau Jeanine, sa vedem ce face asta. Sper sa-l curete, ca am si eu ceva probleme...
Fiind studenta, la cabinetele de Planning beneficiezi de prezervative gratuit sau pastile. Nu se da gratuit orice tip de pastila vrei tu, la alegere. Este un singur fel.. Daca ai norocul sa ti se potriveasca, bafta ta, nu mai dai banii pe contraceptive.. Cand mergeam eu, se dadea gratuit Marvelonul. Nu stiu acum... Mergi si intereseaza-te!
Ei, am uitat sa spun: daca nu ai norocul sa ti se potriveasca contraceptivul pe care ei ti-l dau gratuit, ai posibilitatea sa-ti cumperi de la ei, un alt fel, pe care ti-l recomanda ei... Si in cabinetele de planning, sunt mai ieftine contraceptivele ca in farmacii.. -
16 Iun 2006, 17:34eu iau yasmin...si sincer..m-a ajutat in cura de slabire pe bune(bine,pe langa cura propriuzisa)!
daca citesti corect prospectul ai sa vezi ca este mentionat acolo!