Candida
-
0 0Am Candida si mi s-a recomandat un tratament cu ovule Macmiror...Trebuie sa fac si spalaturi vaginale?Poate cieva sa-mi spuna daca e nevoie si de spalaturi?Si daca da,...cum se fac?
-
Inainte de introducerea ovulelor e bine sa faci spalaturi interne cu pliculetze Tantum Rosa dizolvate in apa FIARTA si RACITA. Pliculetzele se gasesc la farmacii si costa 30 000 bucata. E suficient si o spalatura o data la doua zile inainte de introducerea ovulelor.
Roxy, dupa acest tratament de 3 zile ti-ai facut analizele si nu ti-a mai iesit Candida? Sau ti-a tratat doar simptomele? -
Pt ea: Gynozol 400 mg ovule, 1 ovul/zi seara, 3 zile, fara spalaturi vaginale in aceste 3 zile.
Pt el: Clotrimozol crema, 7 zile, se aplica dupa o igiena riguroasa si prin decalotare.
Pt amadoi: Nizoral tablete 10 zile, 2/zi.
In momentul in care unul din partenerii sexuali are candidoza atunci are si celalat sigur, de aceea daca vreti sa scapati de ea trebui sa isi faca ambii parteneri tratamentul. -
Nizoralul e eficient la unele tulpini de Candida vaginala.MICONAZOL tablete e f bun ptr toate tulpinile de Candida.
Mie cu Clotrimazol si Nizoral nu mi-a trecut NICIODATA!
Fiecare tipa are infectia ei
de aceea tre sa mergem la dr. Sa ne prescrie ce ne trebuie!Tratamentele "dupa ureche " rar dau rezultate.
Patry , dc ai incredere in dr. la care mergi urmeaza tratam. prescris de el si apoi fa-ti analizele sa vz dc ai scapat. -
multzumesc pt sfaturi...Toata chestia asta cu candida face parte dintr-o alta mai complicata...Am fost diagnosticata cu o boala pelvina inflamatorie si am urmat un tratament cu antibiotice, care declanseaza candida...drept urmare mi-a prescris si ovulele astea la terminarea tratamentului cu antibiotice.Si intr-adevar am avut simptome, dar intr-o forma mai usoara:usturimi, disconfort.Am auzit ca la alte femei semnele sunt mult mai neplacute...Eu cred ca 5 zile de tratament sunt suficiente si am sa-l rog si pe partenerul meu sa faca un tratament cu clotrimazol, desi nu cred ca e infectat.Mie sigur de la antibiotice mi se trage...Oricum, va multumesc de sfaturi inca o data si ...multa sanatate!pupici