Candida

•  
    • 100 mesaje
    16 Iun 2006, 15:21
    0 0
    Am Candida si mi s-a recomandat un tratament cu ovule Macmiror...Trebuie sa fac si spalaturi vaginale?Poate cieva sa-mi spuna daca e nevoie si de spalaturi?Si daca da,...cum se fac?
  •  
    • 70 mesaje
    16 Iun 2006, 15:37
    0 0
    eu am folosit CANESTEN -sunt 3 ovule pt 3 zile si te faci bine imediat,iar spalaturi nu am facut.....sunt cam scumpe 400 mii.... dar merita
  •  
    • 100 mesaje
    16 Iun 2006, 15:42
    0 0
    Mersi. am cumparat deja macmiror. am auzit ca sunt bune. oricum si astea sunt vreo 320 de mii...
  •  
    • 2794 mesaje
    16 Iun 2006, 15:43
    0 0
    Inainte de introducerea ovulelor e bine sa faci spalaturi interne cu pliculetze Tantum Rosa dizolvate in apa FIARTA si RACITA. Pliculetzele se gasesc la farmacii si costa 30 000 bucata. E suficient si o spalatura o data la doua zile inainte de introducerea ovulelor.
    Roxy, dupa acest tratament de 3 zile ti-ai facut analizele si nu ti-a mai iesit Candida? Sau ti-a tratat doar simptomele?
  •  
    • 70 mesaje
    16 Iun 2006, 16:06
    0 0
    nu mai am ...am facut analize din nou....si eu fac si un tratam pt sarcina ,,ca vreau sa fac un bebe si astea nu afecteaza viata spermatozoizilor....ca la mine asta era super important........
  •  
    • 2794 mesaje
    16 Iun 2006, 16:28
    0 0
    Mersi pentru raspuns si succes in conceperea lui bebe!
  •  
    • 100 mesaje
    16 Iun 2006, 16:33
    0 0
    Daca tot m-ati lamurit cu asta, mai am o intrebare...Cate zile sa fac tratamentul?doctorita mi-a zis 5, dar pe prospect zice ca trebuie sa le iau pe toate, adica 12...Complicat,uf!Si am intzeles ca nu am voie sa fac nimic in timpul tratamentului dragoste adik...
  •  
    • 2794 mesaje
    16 Iun 2006, 22:05
    0 0
    Pai iei atitea zile cit ti-a recomandat doctorita. In mod normal ar fi trebuit sa-ti dea un unguent si pt partener, in caz contrar te vei reinfecta de la el. Si da, in timpul tratamentului fara contacte sexuale!
  •  
    • 62 mesaje
    17 Iun 2006, 01:42
    0 0
    Pt ea: Gynozol 400 mg ovule, 1 ovul/zi seara, 3 zile, fara spalaturi vaginale in aceste 3 zile.
    Pt el: Clotrimozol crema, 7 zile, se aplica dupa o igiena riguroasa si prin decalotare.
    Pt amadoi: Nizoral tablete 10 zile, 2/zi.
    In momentul in care unul din partenerii sexuali are candidoza atunci are si celalat sigur, de aceea daca vreti sa scapati de ea trebui sa isi faca ambii parteneri tratamentul.
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    17 Iun 2006, 09:48
    0 0
    Nizoralul e eficient la unele tulpini de Candida vaginala.MICONAZOL tablete e f bun ptr toate tulpinile de Candida.

Mie cu Clotrimazol si Nizoral nu mi-a trecut NICIODATA!

Fiecare tipa are infectia ei de aceea tre sa mergem la dr. Sa ne prescrie ce ne trebuie!Tratamentele "dupa ureche " rar dau rezultate.

Patry , dc ai incredere in dr. la care mergi urmeaza tratam. prescris de el si apoi fa-ti analizele sa vz dc ai scapat.
  •  
    • 100 mesaje
    17 Iun 2006, 11:50
    0 0
    multzumesc pt sfaturi...Toata chestia asta cu candida face parte dintr-o alta mai complicata...Am fost diagnosticata cu o boala pelvina inflamatorie si am urmat un tratament cu antibiotice, care declanseaza candida...drept urmare mi-a prescris si ovulele astea la terminarea tratamentului cu antibiotice.Si intr-adevar am avut simptome, dar intr-o forma mai usoara:usturimi, disconfort.Am auzit ca la alte femei semnele sunt mult mai neplacute...Eu cred ca 5 zile de tratament sunt suficiente si am sa-l rog si pe partenerul meu sa faca un tratament cu clotrimazol, desi nu cred ca e infectat.Mie sigur de la antibiotice mi se trage...Oricum, va multumesc de sfaturi inca o data si ...multa sanatate!pupici
  •  
    • 2794 mesaje
    17 Iun 2006, 20:49
    0 0
    Sigur e si el infectat, doar ca la barbati nu exista simptome neplacute. Deci este obligatoriu sa faca si el tratamentul pentru ca tu sa scapi.
  •  
    • 432 mesaje
    17 Iun 2006, 23:03
    0 0
    mie medicul mi-a recomandat un unguent care zice ca e mai bun decat clotrimazolul. se numeste Medacter. specificati la farmacie ca vreti unguentul vaginal. L-am incercat si-s multumita.