Sarcina

•  
    • 3 mesaje
    16 Iun 2006, 13:47
    0 0
    Buna,
    Am o problema. Poate ma poate ajuta cineva cu niste sugestii.Am 29 de ani si banuiesc ca sunt insarcinata. Situatia sta in felul urmator: am avut rel. sexuale neprotejate cu partenerul meu exact in perioada banuita de mine ca fiind fertila. La citeva zile au inceput sa ma doara sinii f. puternic, mai bine zis simteam o tensiune in ei mai ales dimineata. Durerea aceasta a durat aproximativ 2 saptamini pina in momentul in care mi-a venit menstruatia. Alte simptome (greata, mirosuri ciudate etc.) nu am avut si nu am. Nu stiu ce sa cred!? Sunt oare insarcinata sau nu? Am citit ca e posibil sa apara in primele luni mestruatia peste sarcina. Dar oare daca e asa e un lucru bun, sau indica vreo dereglare? Poate vreuna dintre voi are mai multe cunostiinte in sensul acesta.

Va multumesc!

Teodora
  •  
    • 1946 mesaje
    16 Iun 2006, 13:52
    0 0
    ce mai bine ar fi sa-ti cumperi un test de sarcina
  •  
    • 3 mesaje
    16 Iun 2006, 13:58
    0 0
    la cit timp dupa instalrea sarcinii se poate depista cu un asemena test?

multumesc!
  •  
    • 4487 mesaje
    16 Iun 2006, 14:13
    0 0
    la 10 zile poti face testul de sarcina. dar poti merge si la un ginecolog si-ti spune mai repede de 10 zile.
  •  
    • 3 mesaje
    16 Iun 2006, 14:55
    0 0
    asa voi face, test de sarcina caci au trecut mai mult de 10 zile! sper sa nu ma induca in eroare...
    pe mine insa ma ingrijoreaza putin altceva: daca chiar sunt insarcinata si mi-a venit menstruatia peste sarcina , acest lucru nu este un motiv de ingrijorare?
  •  
    • 2794 mesaje
    16 Iun 2006, 16:10
    0 0
    Nu, nu e un motiv de ingrijorare. E posibil sa fii insarcinata, dar cum ziceau si fetele, inainte sa dai pe la doctor, fa-ti un test de sarcina.