CANCER
-
0 0As vrea sa aflu adresa de email sau un nr de telefon a lui Stelian Fulga. Ma poate ajuta cineva???
-
deea_21, nu am repezit-o, ca nu-mi sta in fire. Am intrebat-o din alta cauza. a fost sora mea acolo si a fost tratata oribil si de catre "asistente" si de catre acest om care se numeste Stelian Fulga. deci nu trebuie pusa baza foarte multa pe acest om. sau cel putin sora mea si eu nu mai punem baza atat de multa pe acest om. nu contest ca poate unii oameni sau facut bine la el, dar....acum fiecare face cum vrea si cum poate.
din pacate, la aceste mesaje, ai impresia ca le spui altfel, decat vrei sa se inteleaga. deci nu mai sariti cu gura, si fiti atente la TON.
onisor, daca asta este ultima ta speranta, du-te acolo. multa sanatate.
STELIAN FULGA, Sos. Mihai Bravu nr. 227, Corp 1B, ap. 2 (la curte), sector 3, Bucuresti, tel. 021/255.02.91.
asta este ce am gasit pentru tine. inca o data multa sanatate si ...cine stie, poate te ajuta intr-adevar. -
stiu ca a trecut mult de cand a-ti avut discutia despre stelian fulga
si tatal meu a avut cancer la colon si s-a dus la acest om tampit..i-a dat tot felul de uleiuri sa bea si argila pe stomacul gol.iar tata oricum slabise vreo 20 de kile si dc mai bea si argila aia si tinea dieta aia care i-a dat-o nu mai ajungea la spital ci la morga..unui om bolnav de asa ceva nu ii dai regim pe baza de argila si uleiuri!!si mai e si o chestie..dc ficatul nu suporta ce ii dai nu o sa poti bea..
cel mai eficient remediu ca sa lupti cu cancerul este operatia sua tratament in functie de ce iti recomanda un medic.apoi totul tine de bolnav..regim(carne slaba,legume si fructe..fie crude fie fierte, fara grasimi,apa multa..fara sucuri) si mult optimism..stres cat mai putin..ca la urma urmei cel mai mare dusman al nostru si cel mai mare factor de risc la aproape orice boala este stesul!
multa sanatate tuturor...aceasta boala inseamna o lupta f mare si poate fi invinsa