imi "scartaie" genunchiul :(

•  
    • 528 mesaje
    16 Iun 2006, 10:06
    0 0
    pentru ca am niste probleme cu sciatica, m-am apucat de curand sa fac (singura acasa) gimnastica medicala. dar, cuaceasta ocazie, am constatat ca genunchiul stang imi scartaie destul de rau - se aude cu claritate de cate ori fac o miscare mai ampla. nu m-am lovit la el, nu l-am fortat nu i-am facut nimic.... nu inteleg ce se intampla inca nu am 30 de ani, mi-e greu sa cred ca am gonartroza sau ceva similar... si partea haioasa este ca, daca la inceput doar scartaia, fara sa doara, acum parca am si dureri - desi nu sunt sigura ca nu e si de la piticii de pe creier

ati avut asa ceva, aveti idee ce ar putea fi?

...mi-e greu sa ajung la doctor si, in plus, am avut atatea experiete cu medici nepriceputi care m-au bagat in sperieti degeaba, incat evit docorii cat pot de tare...
  •  
    • 29 mesaje
    16 Iun 2006, 12:13
    1 0
    Iti pot recomanda cateva produse naturale de la Forever pe baza de aloe si alte plante cu eficacitate maxima pentru astfel de probleme.
  •  
    • 2209 mesaje
    16 Iun 2006, 12:27
    0 0
    Si mie imi pocnesc incheieturile. NU ma doare nimic, doar ca pocnesc, uneori chiar tare. NU stiu de la ce, ce inseamna asta...daca e sau nu czul sa-mi fac probleme... MIster total!
  •  
    • 528 mesaje
    16 Iun 2006, 15:37
    0 0
    Produse de la Forever Living si California Fitness pot sa-mi iau si eu de la mama, care e distribuitor Problema mea e ca mi-e teama sa nu fie ceva care se agraveaza daca fac gimnastica de care am mare nevoie, pe de alta parte, pentru sciatica...
  •  
    • 318 mesaje
    16 Iun 2006, 15:48
    0 0
    cristinika, poate fi de la facut sport "neincalzita"..
    eu aveam ceva de genul acestui scartait de fiecare data cand mergeam la sala si.. treceam direct la facut exercitii de forta fara incalzirea prealabila..
    acum nu mai fac nimic fara cel putin 10 minute de bicicleta inainte si cateva miscari de intindere..
    succes!
  •  
    • 528 mesaje
    16 Iun 2006, 16:54
    0 0
    pai eu fac exercitii foarte usoare, caci deja am probleme cu coloana... ma apuca pocnitul genunchiului de la primele miscari de incalzire
  •  
    • 2209 mesaje
    16 Iun 2006, 17:00
    0 0
    California Fitness. Am auzit ca au astia ceva de stomac, cu lucerna. Am auzit ca e foarte bun. Stii sa-mi dai detalii? Cat costa m-ar interesa in primul rand..
  •  
    • 854 mesaje
    16 Iun 2006, 23:56
    2 0
    mie imi pocneste cateodata un genunchi cand urc scarile... ma ingrijoreaza foarte tare, pentru ca n-am nici 21 de ani inca...
  •  
    • 222 mesaje
    17 Iun 2006, 10:48
    0 0
    cumpara-ti o bicicleta medicala, exercitiile la acest aparat solicita mult spatele si picioarele.multa sanatate.
  •  
    • 162 mesaje
    20 Iun 2006, 01:22
    0 1
    Buna..pe ce parte ai probleme la nervul sciatic? Nu cumva merge pe piciorul drept durerea si ai fortat stangul? mai degraba...nu ai facut un pas gresit in viata? sunt cateva exercitii foarte eficiente din yoga ptr sciatica..daca esti interesata scrie-mi pe maryus36@yahoo.com si incerc sa ti le explic. Multa sanatate!
  •  
    • 215 mesaje
    20 Iun 2006, 09:05
    0 0
    Boracha,
    in functie de problemele care le ai cu stomacul, pot sa-ti recomand o cura cu produse de la Calivita, pe care le folosesc in activitatea de terapeut.
    Scrie-mi pe adresa de mail locweb@ flash.ro cu detalii despre problemele ce le ai , raspunsul meu va fi prompt si gratuit. Astept.