imi "scartaie" genunchiul :(
-
0 0pentru ca am niste probleme cu sciatica, m-am apucat de curand sa fac (singura acasa) gimnastica medicala. dar, cuaceasta ocazie, am constatat ca genunchiul stang imi scartaie destul de rau - se aude cu claritate de cate ori fac o miscare mai ampla. nu m-am lovit la el, nu l-am fortat nu i-am facut nimic.... nu inteleg ce se intampla
inca nu am 30 de ani, mi-e greu sa cred ca am gonartroza sau ceva similar... si partea haioasa este ca, daca la inceput doar scartaia, fara sa doara, acum parca am si dureri - desi nu sunt sigura ca nu e si de la piticii de pe creier 
ati avut asa ceva, aveti idee ce ar putea fi?
...mi-e greu sa ajung la doctor si, in plus, am avut atatea experiete cu medici nepriceputi care m-au bagat in sperieti degeaba, incat evit docorii cat pot de tare... -
cristinika, poate fi de la facut sport "neincalzita"..
eu aveam ceva de genul acestui scartait de fiecare data cand mergeam la sala si.. treceam direct la facut exercitii de forta fara incalzirea prealabila..
acum nu mai fac nimic fara cel putin 10 minute de bicicleta inainte si cateva miscari de intindere..
succes!
-
Buna..pe ce parte ai probleme la nervul sciatic? Nu cumva merge pe piciorul drept durerea si ai fortat stangul? mai degraba...nu ai facut un pas gresit in viata? sunt cateva exercitii foarte eficiente din yoga ptr sciatica..daca esti interesata scrie-mi pe maryus36@yahoo.com si incerc sa ti le explic. Multa sanatate!