Help me!
-
0 0Sunt disperata.De 2 luni ma lupt cu un hemoroid.Am intrat pe mai multe site-uri si zic lucruri diferite despre tratamentul hemoroizilor.Ma doare ingrozitor cateodata si vreau sa scap de el.A avut vreuna dintre voi probleme de genul asta?Daca da,va rog sa-mi spuneti ce sa fac si ce aduce rezultate bune?Va multumesc din suflet.
-
Nu am fost la doctor.Nici nu stiu la ce gen de doctor sa ma duc.Si in nici un caz nu vreau sa-si bage nimeni mana in fundu' meu.Scuze de expresie.Am vorbit cu un ex-doctor( pensionar ) la telefon si mi-a recomandat hemorzon si bai fierbinti
.Am incercat de vreo saptamana,dar tot ma doare.Ce sa fac? -
Draga LeeAna,
Eu te sfatuiesc sa mergi, totusi, la un medic. Si eu am un hemoroid de vreo cativa ani, iar cand l-am descoperit am fost imediat la medic. Stai linistita ca nu-ti baga nimeni degetul in fund, cel putin mie nu mi l-a bagat
, ci doar s-a uitat. Na, e ca si la ginecolog, numai ca se uita la orificiul anal.
Mie mi-a spus medicul sa-mi schimb putin alimentatia, adica sa mananc mai diversificat si sa evit consumul ridicat de mancare uscata (in special covrigii uscati). De vindecat nu stiu daca se poate, pentru ca din cate stiu eu hemoroizii sunt un fel de varice, iar varicele trec doar cu bisturiul
. Dar pentru ca te doare vezi ce-ti recomanda medicul de specialitate (un unguent calmant, ceva de genul ), iar dupa ce trec durerile eu iti recomand crema de galbenele(simpla, sub nici o forma in combinatie cu alte plante). -
Nu stiu de ce stai sa suferi asa ,m ergi sa te operezi, se fac operatii cu laser si a doau zi te si lasa din spital. Nu inteleg ce astepti... cand in cateva zile te scapi de problema definitiv, cu tratamentele astea din auzite poate ti se retrage putin dar dupa o perioada se reface din nou.Asa ca la operatie cu tine, nu e dificila deloc!