Voi ce ziceti? Cum sa fac?

•  
    • 2209 mesaje
    15 Iun 2006, 21:35
    0 3
    Mi-a prescris medicul spalaturi vaginale cu tantum-rosa dupa care sa pun un ovul. Chestia asta trebuie sa o fac 5 zile, a zis sa incep din seara asta. Dar nu cred ca mai trec 5 zile si mie imi vine ciclul. A zis ca la menstra sa nu fac spalaturi si sa nu folosesc ovule. Atunci ce fac? Intrerup tratamentul pe perioada menstruatiei sau il incep cand imi trece? Cum sa fac?
  •  
    • 271 mesaje
    15 Iun 2006, 21:54
    0 0
    poate ca cel mai bine e sa astepti sa-ti treaca si apoi sa incepi tratamentul ca sa fie totul ok.
  •  
    • 2209 mesaje
    15 Iun 2006, 22:00
    0 0
    Ma cam doare...si mai ales, fara sa dau cu crema, fara nimic...mi-e frica sa nu se agraveze pana ce-mi trece ciclul. Dar parca nici sa intrerup tratamentul nu e indicat... Off!
  •  
    • 2039 mesaje
    15 Iun 2006, 22:50
    0 0
    Suna-ti maine doctorul si intreaba-l!
    Poti sa incepi in seara asta tratamentul si vezi apoi ce iti zice doctorul. Daca e nevoie intrerupi!
  •  
    • 43 mesaje
    16 Iun 2006, 01:06
    0 0
    draga boracha,nu ne spui si ce diagnostic ai....noi,sa-ti raspundem ...la ce?depinde de diagnostic!!!
  •  
    • 2209 mesaje
    16 Iun 2006, 11:39
    0 1
    Ieri mi-a luat lama. Mi-a spus doar atat "Aaa...e ciuperca, vad si cu ochiul liber". Peste 2 saptamani voi stii exact diagnosticul, cand ma duc la recontrol. Dar pana atunci, trebuie sa fac tratamentul prescris acum.
    Nu l-am inceput ieri...cred ca o sa astept pana imi vine si trece ciclul. Ca la mine nu doreaza mult 2-3 zile...hai 4 maxim. Dar parca de ieri pana azi e mai nasol. A inceput sa ma si manance. Pana ieri doar ma ustura si intepa.. Nu am numarul doctoritei sa o sunt sa o intreb. Lucreaza in piliclinica...
  •  
    • 827 mesaje
    16 Iun 2006, 11:51
    0 0
    cu siguranta este candida. sfatul meu este sa iti faci spalaturi cu tantum pana cand iti vine ciclul pentru a nu se agrava si sa reiei tratamentul complet dupa ce iti trece.
  •  
    • 744 mesaje
    16 Iun 2006, 12:38
    0 0
    la fel zic si eu.incepe cu spalaturile si intrerupi cand iti vine.apoi reiei cand iti trece.sanatate!
  •  
    • 136 mesaje
    16 Iun 2006, 13:37
    0 0
    Am avut si eu aceeasi problema!Mie doctorul mi-a zis sa incep tratamentul si sa-l reiau dupa menstruatie!Sanatate!
  •  
    • 2039 mesaje
    16 Iun 2006, 15:03
    0 0
    Fa spalaturi din seara asta si intrerupi cand iti vine! Daca stai asa, mai rau o sa te simti!
  •  
    • 2209 mesaje
    16 Iun 2006, 15:27
    0 0
    Merci fetelor. Daca nu-mi vine in seara asta, am sa-l incep! MErci de sfaturi.
  •  
    • 2794 mesaje
    16 Iun 2006, 16:04
    0 0
    Poti sa-ti faci spalaturi cu Tantum Rosa zilele astea pina vine ciclul, pentru ca iti mai amelioreaza usturimea, arsura, mincarimea, plus ca sint si antiinflamatoare. DUPA ce ti se termina ciclul poti incepe tratamentul. Inainte de introducerea ovulelor se fac spalaturi cu Tantum Rosa, cu apa fiarta si racita, nu direct de la robinet. NU trebuie inceput tratamentul si intrerupt la ciclu. Echivaleaza cu 2 tratamente incepute si neterminate, plus ca e posibil ca ciuperca sa devina rezistenta la substanta activa din ovule. Deci: spalaturi pina la ciclu, tratament DUPA ciclu. Nu se va intimpla nimic daca amini cu o saptamina totul.
  •  
    • 2209 mesaje
    16 Iun 2006, 16:41
    0 0
    Acum am vorbit cu soramea si asa mi-a zis si ea. Sa nu intrerup... Vezi? 100 de persoane, 100 de pareri...
  •  
    • 2039 mesaje
    16 Iun 2006, 18:22
    0 0
    Scumpa, lasa ovulele pentru dupa menstruatie! Fa doar spalaturi incepand de seara asta, ca iti mai calmeaza zona! Cat timp esti pe stop, intrerupi si spalaturile, bineinteles!
  •  
    • 2209 mesaje
    16 Iun 2006, 18:37
    0 0
    Dar mi-a prescris doar 5 plicuri de tantum-rosa. 5 plicuri si 5 ovule. daca incep spalaturile in seara asta si nu pun ovul decat dupa menstruatie...nu voi mai avea tantum-rosa suficient.... Logic ar fi canmd le incep, sa le incep pe amandoua.. Mi-a dat si Flucoric, o tableta. Doza unica. Mi-a facut ea o schema, cu ce sa fac acum, zilele astea, cat mai urgent, si ce sa fac la menstruatie. Si vad ca spalaturile si ovulele sunt in randul celor care trebuiesc facute acum, pana la menstruatie.... Offf, buna doctorita asta, dar asa dezordonata si agitata! Bine macar ca ma trateaza ca pe un om si ca stie sa-mi prescrie tratamentul corespunzator..
  •  
    • 2794 mesaje
    16 Iun 2006, 21:58
    2 1
    Pai nu e problema daca se termina Tantum Rosa, iti mai cumperi ca se dau fara reteta. Boracha, crede-ma, azi am venit de la doctor cu o problema asemanatoare cu a ta, tratament asemanator si asa cum ti-am zis se face. Ca am pus si eu intrebarile tale. Tratamentul odata inceput NU SE INTRERUPE. Nu se intimpla absolut nimic daca il amini citeva zile.