Voi ce ziceti? Cum sa fac?
-
0 3Mi-a prescris medicul spalaturi vaginale cu tantum-rosa dupa care sa pun un ovul. Chestia asta trebuie sa o fac 5 zile, a zis sa incep din seara asta. Dar nu cred ca mai trec 5 zile si mie imi vine ciclul. A zis ca la menstra sa nu fac spalaturi si sa nu folosesc ovule. Atunci ce fac? Intrerup tratamentul pe perioada menstruatiei sau il incep cand imi trece? Cum sa fac?
-
Ieri mi-a luat lama. Mi-a spus doar atat "Aaa...e ciuperca, vad si cu ochiul liber". Peste 2 saptamani voi stii exact diagnosticul, cand ma duc la recontrol. Dar pana atunci, trebuie sa fac tratamentul prescris acum.
Nu l-am inceput ieri...cred ca o sa astept pana imi vine si trece ciclul. Ca la mine nu doreaza mult 2-3 zile...hai 4 maxim. Dar parca de ieri pana azi e mai nasol. A inceput sa ma si manance. Pana ieri doar ma ustura si intepa.. Nu am numarul doctoritei sa o sunt sa o intreb. Lucreaza in piliclinica... -
Poti sa-ti faci spalaturi cu Tantum Rosa zilele astea pina vine ciclul, pentru ca iti mai amelioreaza usturimea, arsura, mincarimea, plus ca sint si antiinflamatoare. DUPA ce ti se termina ciclul poti incepe tratamentul. Inainte de introducerea ovulelor se fac spalaturi cu Tantum Rosa, cu apa fiarta si racita, nu direct de la robinet. NU trebuie inceput tratamentul si intrerupt la ciclu. Echivaleaza cu 2 tratamente incepute si neterminate, plus ca e posibil ca ciuperca sa devina rezistenta la substanta activa din ovule. Deci: spalaturi pina la ciclu, tratament DUPA ciclu. Nu se va intimpla nimic daca amini cu o saptamina totul.
-
Dar mi-a prescris doar 5 plicuri de tantum-rosa. 5 plicuri si 5 ovule. daca incep spalaturile in seara asta si nu pun ovul decat dupa menstruatie...nu voi mai avea tantum-rosa suficient.... Logic ar fi canmd le incep, sa le incep pe amandoua.. Mi-a dat si Flucoric, o tableta. Doza unica. Mi-a facut ea o schema, cu ce sa fac acum, zilele astea, cat mai urgent, si ce sa fac la menstruatie. Si vad ca spalaturile si ovulele sunt in randul celor care trebuiesc facute acum, pana la menstruatie.... Offf, buna doctorita asta, dar asa dezordonata si agitata! Bine macar ca ma trateaza ca pe un om si ca stie sa-mi prescrie tratamentul corespunzator..
-
Pai nu e problema daca se termina Tantum Rosa, iti mai cumperi ca se dau fara reteta. Boracha, crede-ma, azi am venit de la doctor cu o problema asemanatoare cu a ta, tratament asemanator si asa cum ti-am zis se face. Ca am pus si eu intrebarile tale. Tratamentul odata inceput NU SE INTRERUPE. Nu se intimpla absolut nimic daca il amini citeva zile.