chisturile pe ovar
-
15 Iun 2006, 18:290 0sunt noua pe forum si asi avea si eu o intrebare:in febr. am pierdut o sarcina de 2 luni,f.mult dorita...la eho.au descoperit un chist de corp galben. au trecut deja 4 luni si nu l-am eliminat.doctorul mi-a dat tratament cu ambicilina.a-si vrea sa stiu daca este f. periculos chistul pt. ca imi doresc mult un bebita chiar daca am 27 de ani ma sperie ideea ca nu voi putea avea copii. sa imi fac griji?care ati patit asa ceva?
-
15 Iun 2006, 20:09Cum adica un chist de corp galben? Ce dimensiuni are? Daca ai facut ecografie sigur ti-a spus si ce dimensiuni are.
-
16 Iun 2006, 12:13in febr. avea 17/11,marti la ultima echografie avea 1,05.inainte eram la dr.Horhoianu Valeriu de la municipal,care desi este un doctor f bun nu stie sa se poarte cu pacientele. acum m-am mutat la dr. Dan Strajan de la Elias si sper ca ma va ajuta mai bine.el mi-a explicat ca acest chist s-a format la sarcina dar ca trebuia sa se atrofieze si sa fie eliminat in maxim 2 luni.acum fac tratament cu antibiotice si mi-a recomandat sa imi fac un control endocrinologic.
-
16 Iun 2006, 12:31Am auzit fetele pe aici ca au scapat de chisturi cu mladite de zmeur si carpicon.
-
16 Iun 2006, 12:36Mie mi-a gasit ieri la control un chist de 27 de mm si imediat m-a dus chiar doctorita la endocrinolog. El mi-a prescris Jeanine (eu am probleme cu sanii de la contraceptive si s-a gandit mult pana mi-a prescris Jeanine. Trebuie unul suficient de dozat hormonal pentru a elimina chistul, dar nici prea puternic, pentru a nu-mi afecta sanii). 6 luni iau Jeanine...oricum, peste 2 saptamani ma duc iar la control, sa vada cum imi reactioneaza corpul... Fa-ti analizele hormonale si cu ele in mana, du-te la un endocrinolog. Vezi sa nu uiti sa iei si analizele de la ginecolog. Endocrinologul stie mai bine ce anume sa-ti prescrie...
-
16 Iun 2006, 13:18La asemenea dimensiuni nu aveti de ce sa va faceti probleme. Eu am un chist pe ovarul drept de 5/6 cm si incerc trei luni de zile cu tratament dar daca nu se resoarbe va trebui sa ma duc la operatie. Asta este. Va pup si sanatate!