Pt gravidutze si nu numai

•  
    • 1198 mesaje
    14 Iun 2006, 17:34
    0 0
    Ce ziceti, incepem episodul 7? Ca deja sunt prea multe pagini!!
  •  
    • 865 mesaje
    14 Iun 2006, 17:37
    0 0
    Da, ar fi tare bine, Roxi!
  •  
    • 1198 mesaje
    14 Iun 2006, 19:04
    0 0
    Mey, eu cred ca Angelika a nascut, ca nu a mai dat nici un semn de viata! Ceva s-a intamplat sigur! Poate vine peste cateva zile cu vesti bune .

Ce mai fac burticile? Am vazut ca azi toate va plangeati de cate una-alta.

Vio, e normal sa te doara spatele, e sarcina mare deja(aproape pe gata ).

Carme, de acum te plangi, mama draga de dureri de spate ? Nu vreu sa ma gandesc cum o sa te simti cand ajungi ca Vio, ai grija sa nu pui prea multe kile. Eu sunt de acord cu ce zicea Cecy, nu se vad cele 10 kile de care vorbesti tu, dar cred ca le simti, nu? Ei, lasa, sanatosi sa fiti tu si bebe si apoi ai timp sa te lipti cu kilele (ca si mine acum).

Vio, tu cate kile ai pus?

Pupici la toata lumea.
  •  
    • 1022 mesaje
    14 Iun 2006, 19:25
    0 0
    roxi, ce faceti?ati fost afara?eu ma plang de oboseala, teroristul meu ma darama.
  •  
    • 865 mesaje
    14 Iun 2006, 19:56
    0 0
    Roxi, cred ca ai dreptate in privinta Angelikai. Si eu cred ca a nascut deja ca prea mult a lipsit.
    In privinta kg, nimic de laudat: in luna a opta aveam cu 20 kg mai mult si am mai pus vreo 5. Si nu pot spune ca am mancat prea mult. Am observat ca m-am ingrasat f tare dupa ce nu am mai luat Duphaston. Asta e!
    Sunt convinsa ca eu voi fi invingatoare in lupta cu aceste kg!
  •  
    • 793 mesaje
    14 Iun 2006, 20:57
    0 0
    of!OF! kg...de o saptamana tot probez toate variantele de toalete pt banchetul de sambata si trec de la ras la plans, dar am o scuza: sunt gravida! Si cand ma gandesc ca am pus doar 5kg pana in luna a 6 a, ce ma faceam daca erau mai multe?
    Din luna a 7 a medicul meu mi-a zis sa imi supraveghez pofta de mancare sa nu pun brusc mult!
  •  
    • 11438 mesaje
    15 Iun 2006, 08:42
    0 0
    neata fetelor,
    meyy cum unde naiba le-am pus ca mi-s cat o floricica si mi-a aparut si celulita, sa mor io..
    ieri mi-o facut un scandal doctoru de-am zis ca ma si ia la palme. i-a dat instructiuni clare lui razvan sa nu ma mai lase sa manc....dar mi-e foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
    plus ca de cateva zile am gleznele cat butucii

pai dac-o tin in ritmul asta gata pita mea...mi-am batut joc de corpul meu ca n-o sa-mi mai revin in veci
  •  
    • 100 mesaje
    15 Iun 2006, 08:47
    0 0
    neatza doamnelor! eu sunt ingrijorata ca nu ma ingras deloc...plus k burta nu se vede, nici macar asa..de inceput...o fi prea devreme sau ceva nu e in regula???

vio pentru ce ai luat duphaston?

o zi buna va doresc fara peripetii!!
  •  
    • 4487 mesaje
    15 Iun 2006, 08:47
    0 0
    carme cum sa-ti zica doctorul sa nu mai mananci? pai ce? el este gravid?
    Mananca, ce ai pofta sau cand ti-e foame. Iar kilele o sa le dai tu jos.
    eu nici acum nu am reusit sa dau toate kilele jos. mai am vreo 15 kile de dat jos. dar nici nu ma disper ca nu rezolv nimic. usor, usor incerc sa tin regim si sa dau jos. asta este. pup si pup si celelalte fete si burtici si bebeii.
    ce faci alyssya? te-a daramat deja? pup.
  •  
    • 403 mesaje
    15 Iun 2006, 09:10
    0 0
    Printre voi sunt si fete a caror sarcina s-a lasat asteptata?Pentru ca eu fac de 2 ani jumatate tratamente si am si 2 laparoscopii si nimic.M-ar interesa si pe mine ce a-ti facut?(in afara de...........)
  •  
    • 1198 mesaje
    15 Iun 2006, 09:18
    0 0
    'Neata, fetelor!

Vio, si eu am pus 26 de kile, si acum mai am 14 de dat jos , eu aveam la 6 luni 20 de kile puse . Atunci mi-a zis sa nu mai iau Materna si m-a facut albie de p.orci, chestia era ca eu nu mancam nistiu cat de mult, dar din cauza vitaminelor se asimila tot. Dupa ce nu am mai luat vitamine (in ultimele 3 luni) m-am ingrasat 2 kile pe luna - ca la carte, dar degeaba oricum era prea tarziu, din pacate . Dezastrul cel mai mare pt mine a fost si este ca mi s-au facut vergeturi, nu se vad f tare si nu multe, dar suficient pt mine sa ma crizez . Cel mai important lucru este ca edi a fost sanatos si eu la fel, acum ma chinui eu cu lilele mele, ca ce sa fac...alte rele sa nu fie!

V-am pupat!

PS - abia astept sa ne dea de veste Angelika
  •  
    • 11438 mesaje
    15 Iun 2006, 09:20
    0 0
    eu n-am ramas gravida 4 ani si nici cecy n-a ramas gravida 4 ani...
    cu cat am fost mai disperata, cu atat mai rau n-a vrut sa vina...
    cand mi-am bagat picioarele si-am zis ca stam si fara copii...iaca..ploesc..zdrong ne-o lovit in cap de nici acum nu ne-am adunat in totalitate
  •  
    • 865 mesaje
    15 Iun 2006, 09:21
    0 0
    Neata fetelor!
    Kitty, eu am luat Duphaston cateva luni bune pt ca aveam iminenta de avort iar inainte sa raman insarcinata aveam probleme cu hormonii; cand imi venea, cand nu. De obicei imi imtarzia ciclul f mult si ma lua prin surprindere...
  •  
    • 11438 mesaje
    15 Iun 2006, 09:27
    0 0
    te pomenesti ca d-aia am pus in ultima luna ca dracu de mult...de la elevit, cumva????

auziti..voua dupa ce postati nu va apare un mesaj de eroare??? daca am postat nu pot reintra decat daca deschid din nou site-ul...
  •  
    • 865 mesaje
    15 Iun 2006, 09:28
    0 0
    Roxi, cred ca de la Materna mi se trage si mie. Dar, daca dr mi-a zis sa iau, eu m-am conformat. De acum nu am sa ma iau desi e cam tarziu, dar macar pe ultima suta de metri...
  •  
    • 4487 mesaje
    15 Iun 2006, 09:29
    0 0
    Ba da. Dar eu acum sunt la alt calc. din birou, ca la al meu nu mai merge deloc. Ce drak are?
    Nici cand il inchid si-l deschid din nou tot nu merge.
  •  
    • 11438 mesaje
    15 Iun 2006, 09:32
    0 0
    trebuie sa insisti, dar dupa postare adios...trebuie sa redeschid site-ul..
  •  
    • 1198 mesaje
    15 Iun 2006, 09:33
    0 0
    Fetelor de ieri da tot eroare, chestia este ca mesajele apar .

Deci nu sunt singura care a pus multe kile din cauza vitaminelor...la n.aiba!
  •  
    • 1946 mesaje
    15 Iun 2006, 09:38
    0 0
    buna dimineata! sa ne pupam dragelor mhua mhua

bay carme bine ti-a facut medicul, poate ca totusi nu trebuia sa renunte la alea 2 palme. ce ti-am zis eu tie, ha? cand ti-e foame baga un iaurt degresat. si haleste multe fructe. de acum inainte te rog sa fi atenta la mancare, da? vezi ca te verific

si mie mi-au mai aparut niste vergeturi rorox, cu toata crema aia de 600.000 ca-mi vine uneori s-o arunc la gunoi. poate trec cu timpul dupa nastere, sau nu? ramai toata viata cu ele?
    cu vitaminele materna sunt perfect de acord cu tine, ingrasa ca d.racu. eu le iau seara inainte de culcare iar dimineata cand ma trezesc as manca si-un b.ou

da da si eu am ramas dupa 4 ani, exact cand nu ma mai asteptam. si am facut o depresie de-mi venea s-o omor si pe mama. ideea este sa nu te mai gandesti si sa nu mai suferi luna de luna.

mai fetelor sigur angelikaebe a nascut. abia astept sa vina cu vesti.
  •  
    • 11438 mesaje
    15 Iun 2006, 09:48
    0 0
    bah cecy io nu pot, fata sa manc ca tine ca un mat...
    pai ma usuc dracu din picioare daca manc ca tine.
    nici inainte nu mancam putin..mancam cat imi cerea burta doar ca am avut eu un metablism super bun si ardeam tot...
    acu parca am luat-o razna, zau de nu..
    ca si corp nu m-am umflat cine stie ce, dar la cantar frateeeeeeeeee..10 kg in 4 luni???? mi-o crescut curu rau si bulanele mi-s grase si umflate...in rest, nu prea...

si ce-ai zis??? nu-i buna crema dona mama??? pai te-omor daca-mi apar vergeturi..numa tu esti de vina...