AJUTOOR!
-
0 0Fetelor, ajutati-ma cu un sfat. Nu stiu ce s-a intamplat, dar de cateva zile imi este foarte iritata zona intima. Ma ustura, ma inteapa. Azi dimineata am facut sex cu pritenul...vaaai! Am crezut ca ma taie cu cioburi de sticla. O usturime ingrozitoare! Ieri cand am facut sex m-a usturat, dar parca nu asa si usturimea era localizata intr-un singur loc. Acum ma ustura tot. Am sa ma duc la medic zilele urmatoare, acum nu pot ca azi imi vin ciclul. Pana atunci, spune-ti daca ati patit ceva asemanator si ce anume poate fi... Sunt foarte ingrijorata! Usturimea asta a inceput de cand am facut-o prima data cu partenerul fara prezervativ, de aia am inclinat sa cred ca o fi fost vreo boala luata de el de pe la fostele partenere care nu s-a manifestat la el. Dar azi dimineata i-au aparut si lui pe penis niste bubite mici rosii. Nu il dor, nici nu le simte.
VAi, sunt asa ingrijoarata.. -
Cand am avut asemenea simtome erau semnele unei aciditati vaginale mult crescute din cauza contraceptivelor. La analize am iesit mereu bine si medicul nu stia ce sa zica... Ajunsesem sa si sangerez si sa am dureri groaznice la contact. Aciditatea marita face pielea sa-si piarda elasticitatea si sa se rupa efectiv. Asta poate a fost usturimea ta manifestata intr-un singur loc, ieri. Petele lui pot fi din acelasi motiv, adica aciditatea ta.
Totusi nu te lua dupa mine, consulta un doctor.
Daca iei contraceptive Logest inceteaza sa le iei imediat. -
De ce sa incetez sa le iau imediat? Am luat Logest 3 luni...dar mai demult. Acum nu am mai luat contraceptive de aproximativ 1 an. Acum voi reincepe sa iau, am fost la medic, mi-am facut analizele hormonale, tot...si mi-a prescris Novinette. Astept sa-mi vina ciclul si voi lua.
Daca era problema cu aciditatea, nu se manifesta de mai de mult? Inaintea partenerului actual, am mai avut unul, cu care am facut sex fara prezervativ (si luam pastile) si nu am avut problema asta... -
Voi merge la doctor, cum sa nu merg?? Dar trebuie sa-mi treaca ciclul. Azi ma duc sa-mi iau trimitere. In caz ca nu-mi vine fix azi, ma duc maine. Dar daca-mi vine, trebuie sa astept sa treaca... Off, sunt asa ingrijoarata. El a zis ca i-au mai aparut bubite asemanatoare in urma cu cativa ani, cand facuse sex cu fata inainte sa-i vina ei ciclul.. Si eu sunt acum inainte de ciclu. Care sa fie oare legatura?
-
Nu sunt doctor, ti-am spus doar ce am patit eu si la mine a fost o aciditate mult crescuta din cauza contraceptivelor Logest care le-am luat cam 6 luni la recomandarea medicului. Acelasi medic nu a stiut ce sa-mi spuna de ce am probleme si mi-a prescris penicilina de cate un milion, in total 174 de sticlute care le-au bagat in mine intr-o sg luna. In ultimele 10 zile luam 10 milioane de unitati dimineata, 10 seara, intravenos... Toate la recomandarea medicului care nu stia ce am si presupunea ca o fi vreo boala care "sigur" va trece cu o cantitate suficienta de antibiotic.
Sper ca patania mea sa fie de folos altora si sa nu treaca prin acelasi lucru ca pe mine m-a costat multi bani, sanatate si aproape si casnicia. -
Eu numai de la un singur fel am avut probleme. Mi le-a prescris medicul fara sa-mi faca analize si am facut o celulita de toata minunea! Am facut si depresie si fragilitate capilara, in afara de problema care ti-am povestit-o. Deja am cheltuit de 10x mai mult pe creme anticelulita...
Eu cred ca iti vei rezolva problema, nu cred ca e grav si acum se trateaza afectiunile astea nu ca in 1800. Totul e sa nu fie o boala ca atunci vai de iubitul tau!!!