vergeturi
-
14 Iun 2006, 10:420 0am vergeturi pe sani. cum scap d ele.
nu le am d la slabit pt k nu am avut diferente mari d greutate,ci pielea nefiind elastik mi-a plesnit cand au inceput sa imi creask sanii si at knd am inceput sa iau anticon.
va rog spuneti-mi ce sa fac.
chiar nimeni nu e interesat sa imi dea un sfat? -
14 Iun 2006, 10:51si yo am aceeasi problema:vergeturi p sani.am descoperit sapt asta o crema antivergeturi de la tis sa vedem daca are vreun efect
-
14 Iun 2006, 11:31Buna!Vreau sa-ti spun ca si eu am o groaza de vergeturi dar eu le am pe piciore si din ce am mai citit de pe internet nu o sa scapam in veci de ele cu nici o crema posibila,eventual sa le mai amelioreze putin.Ai grija de tine.Pa
-
14 Iun 2006, 12:18Eu iti recomand ceva ce am folosit impotriva vergeturilor care mi-au aparut la 16 ani pe fese: Galenic-Elancyl "Reducteur vergetures". La mine au aparut niste efecte dupa trei zile, apoi dupa inca doua saptamani. Am terminat un tub, am facut pauza si acum ma dau din nou. Au disparut aproape complet, dar 100% am inteles ca nu dispar niciodata. Acum se mai vad doar daca trag de piele si eu ma bucur. Costa cam 70-80 de lei si am luat de la SensiBlue.
Am folosit si alte produse Elancyl si sunt bune.
Intreaba la magazinele bune unde au cosmetice.
Foarte important: tine-te de tratament si da-te dimineata si seara la aceleas ore. Corpul reactioneaza mult mai bine la ceva regulat!!! -
27 Iul 2006, 09:37ce parere aveti?
http://www.zipmed.net/mesotherapy.asp?pID=40
mi se pare mie sau sunt de la galenic?
cunoaste cineva sit-ul?!