Va rog sa-mi dati sfaturi!
-
0 0Ma confrunt cu o situatie cam neplacuta. Nu stiu unde mai exact trebuia sa postez mesajul, pt ca e ceva legat de sex-sanatate.Va rog sa nu luati problema mea in ras, deoarece pentru mine este chiar important sa primesc niste sfaturi bune.
Acum 4 ani am cunoscut un tip cu care am avut o relatie. Dupa aproximativ 1 an am ramas insarcinata, insa am recurs la un chiuretaj (nu dati cu pietre) insa nu am avut incotro, pt ca eram cam tanara si nici el nu ar fi fost in stare sa-si asume asa o responsabilitate. Dupa acel chiuretaj m-am pricopsit cu o candida ( pana atunci nu avusesem asa o problema).
Din cand in cand el se plangea ca ii apar pe penis niste iritatii dupa contactul sexual,si ca urmare am mers la medic, am urmat tratamentul, insa degeaba.Acum ceva timp ne-am despartit deoarece a avut o aventura cu cineva, insa de curand am decis sa ne mai acordam o sansa. Dupa 2 zile de la contactul cu mine se pare ca iar i-a aparut ceva de genul celor mentionate mai sus. Prin urmare m-a parasit, pt ca nu vrea sa aiba asemenea probleme toata viata, asa cum a sustinut.Oricum nu stiu a cui e vina, pt ca eu a mai avut 2 relatii inaintea lui si nu mi-a aparut nimic niciodata si nici partenerilor mei. Oare el m-a infectat? Inaintea mea el a mai avut 2 relatii-aventuri ( nu stiu cum sa le numesc) ...nu stiu ce sa spun , insa sunt tare dezamagita. Plus ca mi-a vorbit si foarte urat, m-a jignit
,pur si simplu am ramas socata. Ce ma sfatuiti sa fac? -
Mai du-te la un medic doar tu, poate ca ai contactat ceva de la el si te vei face bine. Eu am trecut printr-o situatie identica cu a ta, doar pana la partea cu boala, dar nu mai sunt cu persoana respectiva de mult, am gasit pe altcineva tandru si cu care ma potrivesc mai bine si m-am casatorit. Zi doamne'ajuta, ca poate e mai bine asa, o sa-ti gasesti si tu perechea, tot raul e spre bine.
-
Nu am nici un simptom, sunt sanatoasa (sau cel putin asa par), iar la medic am fost in martie ultima data.Altceva nu mi-a descoperit. Oricum imi este ciuda pt ca am stat langa el sa-l sustin inca 2 luni dupa ce a avut aventura,ameninta ca se sinucide
( si eu ca haioasa chiar am crezut
) a cheltuit 12 milioane pe tot felul de teste facute numai la clinici particulare, ca sa verifice daca a luat ceva de la acea femeie. Oricum, sa mai fac inca o verificare nu strica. -
Oricum ma socheaza faptul ca pana ieri mi-a tot facut declaratii, ca ma iubeste , ca vrea sa fie cu mine toata viata, sa ne mutam impreuna de la toamna, iar seara ma suna sa ma balacareasca si sa-mi spuna sa nu-l mai caut. Desi repet, pana la el nu am avut niciodata probleme...Acum ma simt de parca as avea un handicap.. ceva....
-
Draga mea, nu rade aici nimeni de tine, nimeni nu arunca cu pietre, stai linistita.
Fa-ti analize la alt laborator decat pana acum. Probleme de genu' am auzit ca pot aparea din n motive, inclusiv stres, schimbare de mediu, sapun, detergenti, alimente (care le-ai mancat si ti-au provocat reactii ciudate in corp)... Poate nu e adevarat, dar un barbat asa stiu ca poate avea iritatii daca tu devii foarte acida din ceva motiv.
Important e ca el e nesimtit si nu trebuie sa faca parte din viata ta.
Mai fa-ti un control, evita sapunurile de orice fel, nu te spala de 30 de ori pe zi si relaxeaza-te, 1 din 3 femei face macar o data in viata o infectie vaginala (ca sa vada si ele cum e sa traiesti cu o p*zd* iritata, cum spun barbatii
) -
Si eu am patit asa si evele mi-au spus ca poate fi vorba de o aciditate crescuta la mine. Am inteles ca are legatura cu pastilele contraceptive, care duc la cresterea aciditatii. Intreaba-l pe doctor de asa ceva. Intre timp, spala-te in zona intima cu apa si bicarbonat - pentru ca neutrazileaza aciditatea. MULTA sanatate!