sifilis
-
6 Feb 2003, 15:470 0cum e posibil ca o persoana sa faca peste 10 teste pentru sifilis la clinici diferite, din care jumatate au iesit pozitive si jumatate negative? unde este adevarul? sunt cu adevarat competenti medicii? (partenera a iesit cu negativ)cine minte? ce te faci cand ai alergie la toate antibioticele care tratează sifilisul? (penicilina, moldamin, eritromicina)
-
9 Feb 2003, 16:22cel mai bine faci o antibiograma si vezi care antibiotic este activ pe germenii respectivi,faci un test alergologic(sectia de alergologie de la Spitalul Malaxa este super).Ai incercat la Spitalul de dermato-venerice pentru analize?
Multa sanatate. -
10 Feb 2003, 08:34multumesc.problema e astfel:fostul m-a anuntat ca are sifilis si mi-a spus ca nu are de la cine decat de la mine sa o ia.Am facut si eu analize si a iesit negativ.Pana la urma iau si eu antibiotic-doxicilina-iar el nu poate sa se multumeasca sa faca tratamentul, trebuie sa se convinga ca a luat-o de la mine.E posibil oare ca analizele mele sa fi fost gresite?Doar sunt facute la sectia dermato-venerice?Sa le repet? Oricum fac tratatment preventiv acum si oricum voi repeta analizele in 3 luni?Pentru linistea lui sufleteasca sa fac din nou?Vrea el cu orice pret sa ma vada pe mine vinovata.A, sunt curioasa cum se mai poate lua altfel decat prin contact sexual?
-
10 Feb 2003, 08:40N-am inteles de ce te muncesti atat cu analizele? pentru linistea ta? Atunci e ok, dar daca e pentru el, nu inteleg. Iti pare rau ca nu a luat de la tine????
ce vrei sa-i arati? In locul tau l-as fi pus pe fuga cu o maciuca pe spinare. -
10 Feb 2003, 12:43multumesc, codrinuta, dar crede-ma ca m-a disperat.tot imi spune ca nu avea de unde din alta parte, ca n-a mai fost cu nimeni, bla-bla-bla.pe cuvant ca imi vine sa o iau razna, si am si o fire si mai slaba.am fost de acord in principiu sa repet analizele, dar ma gandesc ce rost are, din moment ce tot le voi repeta dupa ce termin tratamentul.