eroziune cervicala - rana pe col....???

•  
    • 37 mesaje
    12 Iun 2006, 23:23
    0 0
    buna evele...

stie careva dintre voi vreun tratament naturist pentru eroziune cervicala / cervicita eroziva / rana pe col?...
  •  
    • 841 mesaje
    13 Iun 2006, 11:15
    0 0
    eu nu te-as sfatui sa apelezi la tot felul de babisme cum am mai auzit... sa nu cumva sa faci vreo infectie. doctorul nu ti-a recomandat nimic?
  •  
    • 37 mesaje
    19 Iun 2006, 20:37
    0 0
    ba mi-a "recomandat" bandaje cu tamponari la el in cabinet - 200.000 sedinta, 5/in prima saptamana dupa aia mai vedem.... si bineinteles spalaturi vaginale inainte, tot la el 170.000.. daca fac socoteala la sfarsitul sapt o sa-mi fie buzunarul cu vreo 2.000.000 mai usor...
    cautam doar alternative... mersi de sfat...
    pup
  •  
    • 510 mesaje
    19 Iun 2006, 22:12
    0 0
    ai putea cere sio sfatul unui alt medic de specialitate.cred ca e mai bine asa.pentru rani pe col am auzit de niste spalaturi vaginale cu TANTUM ROSA.in rest nu prea stiu ce sa-ti spun.sorry
  •  
    • 3311 mesaje
    20 Iun 2006, 00:39
    1 0
    mai. rana pe col. mergi la un medic calumea.. si iti va prescrie niste medicamente. mai intai incerci sa o tratezi prin medicamente, daca nu trece, cauterizare.
    mai cere parerea unui medic.
  •  
    • 744 mesaje
    20 Iun 2006, 08:53
    0 0
    incearca spalaturi cu galbenele si pelin,apoi du-te la alt medic.
  •  
    • 87 mesaje
    20 Iun 2006, 09:58
    0 0
    Si eu am avut rana pe col, am mers la medic,am facut tratament: spalaturi vaginale, prafuri si ovule colposeptine. Tratatamentul a durat 2 saptamani iar la sfarsit am platit 2 milioane. Sfatul meu este sa mergi la medci sa te tratez altfel rana nu se va inchide.
    Multa sanatate!
  •  
    • 367 mesaje
    20 Iun 2006, 10:28
    0 0
    dupa parerea mea doctorul tau o tot lungeste aiurea ca sa te manance de bani!
    cand ai rana pe colulu uterin trebuie neaparat sa faci rezectie,care e mai buna,sau cauterizare
    tratamentele despre care ti-au vorbit fetele sunt valabile doar atunci cand ai o iritatie pe col, nu rana
    in afara de asta gandeste-te ca rana nu apare asa din senin ca vrea ea!trebuie sa gasesti motivul,acesta de multe ori e o alta infectie mai veche
  •  
    • 1280 mesaje
    20 Iun 2006, 11:17
    0 0
    in primul rand schimba medicul
    Alt medic iti va recomanda alte solutii. In nici un caz nu se sta cu rana pe col ca poti face cancer.
  •  
    • 14 mesaje
    20 Iun 2006, 11:59
    1 1
    Rana pe colul uterin
    O mana de coji de nuci uscate (partea lemnoasa) si o mana de coaja de stejar se fierb in 3 l de apa pana cand aceasta devine maronie, apoi se strecoara. In ceaiul obtinut, se fierb 2 maini de tataneasa uscata sau verde. Dupa ce clocoteste bine, se ia de pe foc si se mai adauga cate o mana plina de musetel, coada soricelului si flori de galbenele. Se acopera si se lasa cateva minute la infuzat. Se strecoara si se lasa la racit. Cand ajunge la o temperatura suportabila, se introduce in irigator si se fac spalaturi vaginale cu mare atentie, pentru a fi siguri ca ceaiul ajunge la rana. Plantele folosite au proprietati cicatrizante si dezinfectante. Aceasta procedura se face seara, inainte de culcare.Imediat dupa aceea, infasurati-va mijlocul cu un halat gros. La 2-3 zile, faceti bai de abur la sezut din acelasi ceai. Dupa 2 saptamani nu veti mai avea nimic. Atentie, ceaiul se foloseste numai pentru uz extern- bai de abur si spalaturi vaginale.
    Multa sanatate!