eroziune cervicala - rana pe col....???
-
0 0buna evele...
stie careva dintre voi vreun tratament naturist pentru eroziune cervicala / cervicita eroziva / rana pe col?... -
ba mi-a "recomandat" bandaje cu tamponari la el in cabinet - 200.000 sedinta, 5/in prima saptamana dupa aia mai vedem.... si bineinteles spalaturi vaginale inainte, tot la el 170.000.. daca fac socoteala la sfarsitul sapt o sa-mi fie buzunarul cu vreo 2.000.000 mai usor...

cautam doar alternative... mersi de sfat...
pup -
dupa parerea mea doctorul tau o tot lungeste aiurea ca sa te manance de bani!
cand ai rana pe colulu uterin trebuie neaparat sa faci rezectie,care e mai buna,sau cauterizare
tratamentele despre care ti-au vorbit fetele sunt valabile doar atunci cand ai o iritatie pe col, nu rana
in afara de asta gandeste-te ca rana nu apare asa din senin ca vrea ea!trebuie sa gasesti motivul,acesta de multe ori e o alta infectie mai veche -
Rana pe colul uterin
O mana de coji de nuci uscate (partea lemnoasa) si o mana de coaja de stejar se fierb in 3 l de apa pana cand aceasta devine maronie, apoi se strecoara. In ceaiul obtinut, se fierb 2 maini de tataneasa uscata sau verde. Dupa ce clocoteste bine, se ia de pe foc si se mai adauga cate o mana plina de musetel, coada soricelului si flori de galbenele. Se acopera si se lasa cateva minute la infuzat. Se strecoara si se lasa la racit. Cand ajunge la o temperatura suportabila, se introduce in irigator si se fac spalaturi vaginale cu mare atentie, pentru a fi siguri ca ceaiul ajunge la rana. Plantele folosite au proprietati cicatrizante si dezinfectante. Aceasta procedura se face seara, inainte de culcare.Imediat dupa aceea, infasurati-va mijlocul cu un halat gros. La 2-3 zile, faceti bai de abur la sezut din acelasi ceai. Dupa 2 saptamani nu veti mai avea nimic. Atentie, ceaiul se foloseste numai pentru uz extern- bai de abur si spalaturi vaginale.
Multa sanatate!