fetelor ajutati-ma va implor...urgent!!
-
0 0deci,sa incep prin a spune ca ultima menstruatie a avut loc la data de 26,27,28,29 mai,iar azi suntem in 12...in urma cu cateva zile au avut loc cateva contacte sexuale neprotejate cu iubitul meu(acesta nu a terminat...)stiu ca e riscant..azi dimineatza am observat cateva pete neobisnuite de culoarea rosu-inchis-spre maroniu..nush ce o fi???oare sa-mi fi venit menstruatia???asha devreme???e posibil sa fiu insarcinata???va rog mult sa-mi raspundeti...va implooorrr....
-
pai si ce ar trebui sa fac???am auzit ca daca-ti vine de 2 ori intr-un interval de 30 de zile poti fi insarcinata...oare e adevarat???ce sa fac...mie mi-a prescris medicul yasmin si a zis sa-l iau incepand cu prima zi de menstruatie...oare azi e prima zi de menstruatie???nu stiu ce sa fac?sunt disperata...dati-mi si mie un sfat..ma gandeam sa-mi fac un test de sarcina...multumesc mult...
-
orice anticonceptional poti sa il iei pana in ziua 5 de menstruatie asa ca nu iti fa probleme.Scurgeri maronii am avut si eu dar nu a fost nimic rau doar s-a mai rupt chestia aia de la intrare in vagin ca nu am fost "desvirginata" perfect.Sau poate a fost el un pic mai agrasiv in timpul ultimului contact
-
Eu stiu ca ovulatia are loc in zilele 12 pana 14. Cand te-ai iubit cu baiatul? Chiar daca el nu a terminat, mai sunt diversi tineri pe canal. Tinerii traiesc intre 3 - 7 zile(depinde de gena) daca sunt in mediu. Si eu zic la fel, e prea devreme pt test. Dar chiar sunt curioasa daca e. Mai stiu ca bebelusul te semneaza cu pete pe chilotel.
-
jollies,cand ziceai ca are loc ovulatia?te referi dupa ultima zi de menstruatie numar 12 zile si atunci incepe?ca nu stiu...daca e asha e bine...k nu s-a intamplat in zilele de ovulatie...dar nush...mi-e tare frica...e posibil sa fiu racita jos..nici nu stiu ce sa mai zic...mersi mult fetelor...k ati luat in considerare si problema mea
-
Testele de sarcina sunt eficiente la 7 zile de la contactul sexual !
Am auzit ca a aparut unul nou care poate fi folosit si la 4 zile de la contact ..
Cum adica tre' sa astepti sa-ti intarzie ciclul???
Ma sperii cateodata cand vad ce tampenii de sfaturi dat fetelor...Rezultatul CORECT este la o saptamana de la contact , nu la o saptamana de intarziere a menstruatiei ! -
Nu stiu cate teste de sarcina ai facut, dar eu iti pot spune din experienta proprie ca nu dau rezultatul corect la cateva zile dupa contactul sexual. Te poti pacali foarte usor! Iese testul negativ (mie mi-au iesit 3 negative) ca mai apoi, dupa o saptamana dupa ce mi-a intarziat si iasa pozitiv. Asa ca eu nu m-as baza pe rezultatul unui test facut la cateva zile dupa contactul sexual.
-
Rorox iubita , am facut zeci de teste de sarcina la viata mea...Am incercat toate tipurile , toate firmele ..
Te rog sa iei un prospect si sa citesti si ai sa vezi ca am dreptate ..Testele se fac la mimin 7 zile de la contactul sexual - indiferent de ciclul menstrual ..Este adevarat ca daca esti insarcinata iti intarzie si ciclul , dar lucrul asta poate avea loc la mai mult de o saptamana de la contact ..De ce sa astepti si stai stai in stres daca nu este nevoie .
Daca ai impresia ca si prospectele testelor mint , poti intreba o farmacista sau un medic ..Ai sa vezi ca am dreptate .
Exista intr-adevar posibilitatea ca unele teste sa-ti dea rezultat eronat - insa se intampla foarte rar ..Probabil ca esti unicul caz din lume care a obtinut un rezultat gresit de 3 ori la rand ! -
offf..multumesc mult fetelor...e bine sa vad ca cineva chiar vrea sa m-ajute...e bine sa vad cate un mesaj cand intru...cel mai bine..mai astept cateva zile si imi fac un test..si mai fac unul si inca unul...pana ma conving...azi,la contactul sexual iar mi-a curs putin sange..oare de ce?chiar nu inteleg...mi-o fi venit menstruatia???ca trebuie sa incep sa iau yasmin si nush cum sa fac...daca nu e menstruatia si fac vreo greseala....
multumesc mult pentru sfaturi fetelor,...chiar aveam nevoie...eu in afara de voi chiar nu am pe cine sa intreb,...mi-e frica sa spun cuiva..pupici multi si multumesc inca o data