cosuri pe spate.....ajutor

•  
    • 53 mesaje
    12 Iun 2006, 11:20
    0 0
    buna evelor...
    nu stiu dak puteti sa ma ajutati?
    am cosulete p spate si mai ales pete maronii si nush c sa folosesc ?
    poate ma ajutati k vine vara si ...e oribil...nush c sa fac...dak stiti ceva mai la indemana...nu kiar scump ?
    multumesc si ast rasp
  •  
    • 70 mesaje
    12 Iun 2006, 12:09
    0 0
    buna, ana.
    eu ti-as recomanda sa mergi la un doctor dermatolog, pentru ca ai si petele acelea...
    eu pot sa spun ca am fost foarte multumita de reactia pielii la solar.
    pe langa bronz, pielea s-a curatat de cosulete si a devenit tare frumoasa.
  •  
    • 841 mesaje
    12 Iun 2006, 12:54
    0 0
    la majoritatea persoanelor care se expun la ultraviolete reactia pe termen scurt este de uscare a cosurilor, insa pe termen lung apare o izbucnire mai violenta a acestora.
  •  
    • 354 mesaje
    12 Iun 2006, 14:11
    0 0
    Pt.cosurile de pe spate ti-as recomanda sa folosesti un scrub si sa te speli pe spate cu un burete mai dur (rugos)...sau poti folosi o perie (pt.a acoperi o arie cat mai mare), dar avand in vedere ca ai si ceva pete...cel mai bine ar fi sa te duci la un medic dermatolog.
  •  
    • 430 mesaje
    12 Iun 2006, 14:19
    0 0
    Buna, am o cunostinta care pana anul trecut a avut aceasta problema si a rezolvat-o cu banala tinctura de propolis, a zis ca a facut minuni si nu a recidivat, incearca!
  •  
    • 240 mesaje
    12 Iun 2006, 14:39
    0 0
    Tinctura de propolis aplicata pe cosuri sau inghitita? Poate intreb prostii dar nu ma picep deloc. Am si eu si in afara de scrub, hidratare si plaja nu stiu ce sa fac. La 26 de ani e deranjant de tot!
  •  
    • 151 mesaje
    12 Iun 2006, 15:13
    0 0
    in nici un caz scrub sau alte chestii care sa le deranjeze. Incearca sa folosesti un sapun cu sulf, dupa care actionezi usor cu brevoxyl, un unguent antiacneic care nici nu e foarte scump (cca 25 RON) si care nici nu necesita utilizare speciala.
  •  
    • 240 mesaje
    12 Iun 2006, 15:23
    0 0
    Sulful regleaza secretia de sebum, nu? eu am o piele foarte uscata si asa fac niste cosuri mici dar dese pe umeri. Poate fi totusi eficient ceva pe baza de sulf?
  •  
    • 38 mesaje
    12 Iun 2006, 17:11
    0 0
    buna...am avut si eu aceasta problema...eram disperata dar sa stii ca cineva m-a sfatuit sa-mi dau cu unguent cu sulf(exact asha se numeste) nu e f scump,e chiar ieftin...si sa stii ca intr-o luna mi-au trecut toate...si nu mai am probleme acum...intr-adevar miroase cam ciudat ,dar merita...eu zic sa incerci..e f bun..pupic
  •  
    • 2039 mesaje
    12 Iun 2006, 17:20
    0 0
    Eu m-am chinuit vreo 2 ani cu cosurile de pe spate! Am stat la soare, s-au uscat, o perioada a fost bine apoi iar au aparut! Am incercat tinctura de propolis, o gramada de alte creme, scruburi peste scruburi...nu a mers!
    Am reusit sa scap in final de ele cu Zineryt! S-a vazut efectul inca de la a treia aplicare! In 3 saptamani aveam spatele curat!
    Tot de la fetele de pe site am aflat de el!
  •  
    • 53 mesaje
    14 Iun 2006, 21:27
    0 0
    si cum s aplica tinctura?
    p piele, nu?