Ajutor !! Pentru mamicile de baietei !!

•  
    • 9 mesaje
    12 Iun 2006, 09:34
    0 0
    Baietelul meu mi s-a plans acu cateva zile ca el are "cucu" mic, si de ce ceilalti il au mai mare ???? are aproape 8 ani si mie nu mi se pare ca i s-a dezvoltat prea mult de la nastere. el e un pic plinut, nu gras, dar rotunjor ??? nu stiu ce sa fac? sa ma ingrijorez si sa merg la doctor? sau e normal, inca nu a intrat in perioada de dezvoltare si fiecare copil il are cam asa cum s-a nascut? dati-mi un sfat. nici n-as vrea sa ma fac de ras ducandu-ma la doctor cu asa problema, dar nici n-as vrea s-o ignor si sa fie intradevar ceva in neregula ! Va rog sa-mi raspundeti
  •  
    • 1198 mesaje
    12 Iun 2006, 10:14
    0 0
    Sincer, eu nu cred ca te-ai face de ras, daca mergi la dr. Pt. linistea ta eu as zice sa mergi. Baietelul meu e mult prea mic ca sa stiu ce sa-ti spun. Mai bine intreaba un dr.

Te pup.
  •  
    • 1022 mesaje
    12 Iun 2006, 10:54
    0 0
    si un vecin are aceeasi probl. medicu a zis ca in per . de crestere se va dezvolta tot 8 ani are.sa mai aibe un pic rabdare
    si al meu are aceeasi probl dar are 2 ani e cam mic sa-mi fac mari probleme.
  •  
    • 9 mesaje
    12 Iun 2006, 11:03
    0 0
    multumesc pentru raspuns, fetelor, sper sa fie totul bine, totusi ...
  •  
    • 14 mesaje
    12 Iun 2006, 13:11
    0 0
    nu e cazul sa te ingrijorezi !
  •  
    • 9 mesaje
    12 Iun 2006, 15:46
    0 0
    speram sa-mi mai trimiteti cateva raspunsuri ...

•  
    • 108 mesaje
    12 Iun 2006, 16:26
    0 0
    fratele meu are 9 ani am grija de el de 3 ani k mama nu e. la 3 ani la operat de fimoza si de atunci nu sa vazut cine stie ce ameliorari.am mai postat pe forum la fel sa intreb dc nu cumva e ceva in neregula cu el k venea de al scoala sup k a colegilor e mai mare dc a lui si are dreptate.mam interesat si am intelss k trebuie sa ajunga al varsta pubertatii si pn atunci mai e.eu nu cred k e cazul sa te ingrijorezi desi fiecare mama are grija de copilul ei.si eu o sa merg al doctor cu fratele meu asta sa il mai linistesc pe taikamiu dar din cate am vazut si mam interesat la oameni specializati cu timpul isi va da drumul la crestere atunci cnd va fi perioada pubertatii.multa sanatate!si ptr grija ta ai putea merge la un consult nu e nici o rusine k te ingrijorezi de copilul tau...poop:*
  •  
    • 14 mesaje
    25 Iun 2006, 14:58
    0 0
    Buna Eu te sfatuesc sa mergi la endocrinolog cu el ,deoarece nepotelul meu are 9 ani si avea 49 de kg si aceasi problema ca si fiultau Sora mea a fost cu el la medic si i sa confirmat ca din cauzagrasimilor asimilate organele genitale nu i se dezvoltau A facut curade slabire si ce ia recomandat medicul si a slabit 15 kg in trei luni ,dar e nevoie de foarte mult vointa sdin partea lui si severitate din partea parintilor