mari probleme jos

•  
    • 114 mesaje
    11 Iun 2006, 22:12
    0 0
    Dragi Eve,
    AJUTOR!Din ianuarie merg la dr. endocrinolog, ginecologi, dermatologi, le spun ca mi s-a atrofiat si decolorat organul genital, unde sunt f.f.f uscata si imi spun ca ori intru la menopauza, ori am eu ceva pe fond nervos.Singura chestie e ca sunt uscata si ma ustura rau jos.A mai patit cineva asa ceva?.Am 37 ani si in ianuarie am scos un sterilet.Va rog sa ma ajutati.Toate analizele ies bune, ginecologic vorbind.La endocrinolog imi iese FSH cand mare cand mic.Nu mai am nici bani sa merg pe la dr.Nu mai am nici chef de sex.Ajutor!@Va pup
  •  
    • 240 mesaje
    12 Iun 2006, 14:58
    0 0
    Ti-ai facut analize sa vezi cum stai hormonal? Du-te la alt ginecolog ca daca al tau a dat-o-n bara nu-ti va spune adevarul!
  •  
    • 70 mesaje
    12 Iun 2006, 15:04
    0 0
    eu ca medic dermatolog pot sa ti-o recomand din tot sufletul pe doamna dr. Rozalia Olsavszky. e absolut nemaipomenita, dar, ce-i drept, era destul de scumpa o consultatie la ea.
    spune-i daca te hotarasti si iti dau numarul de telefon de la cabinet
  •  
    • 114 mesaje
    12 Iun 2006, 19:25
    0 0
    am fost la 3 ginecologi, dintre care si la dr. Puia, care e sef sectie la Maternit. Giulesti.Mi-a facut teste peste teste de Chlamydya, uretra,simycoplasma si toate sunt bune.Am facut eco cu sonda utero-ovariana, dar pe labiile mari, imi cer scuze ca va dau detalii din astea, mi-au aprut niste bubite mici in forma de sirag, ca o frunza de feriga albe, si una mai mare , care dermatologul meu spune ca este chist seboreic.Eu simt ca nu ma mai umezesc acolo jos si am dureri mari in partea stanga acolo unde e bubita aceea mai mare.Nu stiu ce poate fi.Am facut Papa nicolau si e 1 , am facut secretie pe lama si e ok.Te rog frumos da-mi si mie nr. de tel. al dr. dermatolog de care vorbeai.Va rog eu mult daca a mai patit cineva asa ceva sa-mi spuneti.Va pup.