Menstruatie
-
11 Iun 2006, 20:550 0As vrea sa stiu ... daca am 12 ani... si sunt destul de dezvoltata... am 1,75 m inaltime... cam peste cat timp o sa-mi vina menstruatia??? va rog sa rapundeti!
-
11 Iun 2006, 21:14roxy, depinde de corpul fiecaruia dar nu neaparat de inaltime. ca semne mai sigure ar fi cresterea sanilor si a parului pubian. si eu eram inalta pt varsta mea si dezvoltata si mi-a venit la 13 ani jumate. acum fetelor le vine din ce in ce mai devreme datorita maturizarii precoce si a alimentatiei care este din ce in ce mai industrializata si cu tot felu de substante (mai ales la copii mici).
nu te grabii! sanatate multa! -
12 Iun 2006, 06:20Si mie mi-a venit la 14 ani si a fost perfect desi poate unii ar spune cam tarziu . dar asa a fost corpul meu ...desi nu am avut nici o problema de sanatate . nu te grabi ca oricum o sa te saturi de ea
.
sa fii sanatoasa asta conteaza !
multa bafta! -
12 Iun 2006, 08:59roxy draga,nu e o regula cu menstruatia,privind aparitia ei....in cazul meu a aparut la 12 ani jumate,in cazul unei prietene foarte slabute..doar la 16 ani.
-
12 Iun 2006, 09:25E posibil sa-ti apara foarte curand, cunosc si cazuri cand menstruatia a aparut la 10-11 ani..