Medic stomatolog..in Cta

•  
    • 2 mesaje
    11 Iun 2006, 14:26
    0 0
    Buna tuturor ! Sunt noua pe aici dar as vrea sa va cer un sfat.Trebuie sa merg urgent la stomatolog si, desi stiu ca e orasul plin de cabinete stomatologice, nu stiu unde sa ma duc.Am fost dezamagita de activitatea a multi medici stomatologi iar acum trebuie sa-mi refaca ceva in partea frontala si chiar am nevoie de cineva care sa lucreze cat mai bine..Va rog,ajutati-ma !!! Nu conteaza neaparat cat ma va costa ca m-am saturat sa ma coste relativ putin dar sa ma tina la fel de putin... Multumesc !
  •  
    • 11 mesaje
    13 Iun 2006, 11:45
    0 0
    Iti recomand medicul meu(de vreo 16 ani sunt pacienta ei)-se numeste VARBANESCU MARIANA si are cabinetul la fostul bazar de la Intim langa scoala 21-I.L.Caragiale la vechea clinica stomatologica de stat intrarea dinspre scoala,la parter.Sanatate si curaj
  •  
    • 627 mesaje
    13 Iun 2006, 14:52
    0 0
    Iti recomand cu incredere medicul meu stomatolog.Este f priceput ,isi respecta pacienti ,programarile, este un medic tanar ,presedintele comisiei medicilor stomatologi din Cta .Cabinetul este foarte curat ,lucreaza cu aparatura noua si cu materiale f bune. Cabinetul il are pe strada Decebal ,prin spate pe la Tomis Mall - Serbanescu Bogdan - tel. 0722.603.866
    Eu merg la el de ani de ani de zile si restul familiei si suntem fff multumiti!
  •  
    • 2 mesaje
    14 Iun 2006, 18:07
    0 0
    Multumesc mult de tot ptr raspunsuri !!!