cum imi fac injectie?
-
11 Iun 2006, 06:550 0Salut,
Se poate cineva sa ma ajute cu un raspuns la intrebarea din subiect? Probabil ca raspunsul poate fi greu de dat in cateva cuvinte.
Alta intrebare este: este posibil sa imi fac foarte rau daca o fac si nu sunt de profesie?
Nu prea stiu la cine sa apelez pentru ca nu sunt in tara.
Multumesc anticipat!
Simona -
11 Iun 2006, 21:15da, poti gresi si pot sa apara neplaceri, pielea trebuie sa fie foarte relaxata, se bate cu un deget doua zona respectiva, se dezinfecteaza cu spirt inainte si multa precizie cand injectezi acul.
-
11 Iun 2006, 21:43nu te sfatuiesc! poate nimeresti un nerv si..!
nu stiu ca sa zic!
cunosc persoane necalificate in acest domeniu si fac injectii, dar nu stiu, mie una mi-ar fi frica!
nu gasesti o modalitate sa te ajute cineva? unde esti? daca a-si putea, te-asi ajuta! -
12 Iun 2006, 00:50in afara de dezinfectara locului, cel mai important lucru pe care il faci dupa ce ai scos aerul din seringa si ai intepat, trebuie sa tragi sa vezi daca intra sange in seringa. daca da, inseamna ca ai nimerit o vena si e bai daca dai drumul la ce ai tu in seringa pe vena. in cazul asta, scoti acul si impungi a doua oara, deupa ce ai dezinfectat, si ai scos aerul din seringa, si iar verifici sa nu fi intepat in vena.
-
12 Iun 2006, 04:57Buna
,
Mai bine nu.
Ma duc sa fac o plimbare pe la clinicile din zona sa vad cum pot rezolva problema.
Sunt in Australia, la Newcastle.
Va pup si saru'mana!
Simona -
12 Iun 2006, 09:36In cazul in care acul patrunde printr-un vas de sange, nu trebuie sa-l scoti de tot si sa-l introduci in alta parte, ci doar sa-l retragi putin, sau sa-l introduci mai mult.
Sunt mult mai multe accidente sau incidente care pot aparea in cazul administrarii injectabile, pe langa cele descrise mai sus: noduli,abces, ruperea acului, necroza,si lista poate continua, asa ca eu nu te sfatuiesc