yasmin vaaaaa...rooooggg...multt de tot!

•  
    • 38 mesaje
    10 Iun 2006, 13:06
    0 0
    buna fetelor,sunt un nou membru am si eu o nelamurire
    ca rog sa m-ajutati,ieri am fost la medic sa-mi prescrie anticonceptionale si mi-a dat yasmin...si mi-a zis sa incep sa le iau in prima zi a menstruatiei(adica tocmai pe 26 iunie)...eu as vrea sa incep de acum dar mi-e frica...se poate intampla ceva???eu am uitat sa o intreb pe d-na doctor...va rog frumos raspundeti-mi si mie
  •  
    • 865 mesaje
    10 Iun 2006, 13:26
    0 0
    Pai, nu au nici un efect daca nu le iei cand trebuie. Nu te grabi asa, incepe cutia la momentul potrivit. Poti folosi prezervativul pana atunci ca masura de protectie.
  •  
    • 38 mesaje
    10 Iun 2006, 13:39
    0 0
    multumesc mult pt raspuns...n-am gasit nicaieri specificat si d-asta am intrebat...o s-astept pana atunci.ms mult inca o data...pup (eu nu amluat niciodata anticonceptionale...)
  •  
    • 4411 mesaje
    10 Iun 2006, 14:56
    0 0
    ANticonceptionalele nu le iei cand iti vine tie vreo idee.Le iei cand iti recomanda doctorul.Nu sunt niste pastile obisnuite.Contin hormoni si e musai sa le iei cum trebuie.ALtfel poti avea sangerari,mai slabe sau mai abundente,in afara ciclului,si alte dereglari.Ia le in prima zi de ciclu,si daca uiti atunci poti sa le iei in a 5 a zi.Insa nu ti mai garanteaza protecie.Daca le iei in prima zi de ciclu..dupa ce termini folia faci pauza o saptama si reiei folia urmatoare in ziua corespunzatoare primei pastile pe acre ai luat o.Mai pe scurt daca le iei intro luni prima pastila(ziua in care ti a venit ciclul) la fel intr o luni incepi folia urmatoare.Numeri 7 zile de pauza.Trebuie sa scrie in prospect tot ce vrei sa stii,citeste acolo nu neglija prospectul.
  •  
    • 38 mesaje
    11 Iun 2006, 12:35
    0 0
    da am citit cu mare atentie prospectul si voi astepta pana in prima zi de menstruatie...cine ia yasmin???imi puteti spune si mie ce efecte au pastilutzele astea?mi-e frica sa nu ma ingras sau alte chestii...sunt cam speriata...voi ce parere aveti???pupic all
  •  
    • 416 mesaje
    11 Iun 2006, 12:45
    0 0
    draga mea eu folosesc yasmin de vreo 3 luni si pot sa iti spun ca sunt superrr multumita... sunt super ok si in plus nu te ingrasa ci din contra daca ai citit bine prospectul contine un element care este impotriva cresterii in greutate...asha ca totul este sa le iei cum trebuie si sa respecti intocmai prospectul!
  •  
    • 38 mesaje
    11 Iun 2006, 13:16
    0 0
    multumesc mult m-am mai linistit