anticonceptionalele rigevidon
-
0 0Am vazut ca se discuta mult despre acest subiect dar tottusi nu am inteles un lucru.Daca s-ar putea sa-mi spuneti dupa cat timp ar trebui sa fac pauza si cat sa dureze aceasta?Acum e a 9-a luna de cand iau si ma gandeam k ar trebui sa fac o pauza de vreo 4 luni,k sa nu am probleme mai tarziu.Si voiam sa mai stiu ceva
astilele mele sunt in folie in nr de 21 iar eu le-am inceput in a4-a zi de menstruatie.Am facut bine sau trebuia in prima?Multumesc!Sper sa-mi raspundeti curand. -
buna,
au sint pe regevidon de 12 ani.am facut pauze doar cind am facut copii.
acum insa am o mare MARE problema.fiindca nu sint in tara imi cumparam pastilele prin cunostiinte care veneau aici.de regula pentru un an.ieri tocmai a venit sora unei amice si ar fi trebuit sa-mi insa m-a sunat si mi-a spus ca nu a gasit de nici un fel regevidon in farmacii in bucuresti.
sint disperata fiindca miine iau ultima pilula si pe urma ....
ma poate vreuna din voi ajuta.
cele care au sfaturi de genul :"si acolo sint medici"; "si acolo sint contraceptive" sa se abtina, cunosc. -
buna...
si eu amluat Rigevidon vreo 6 luni pentru durerile menstruale dar avand in vedere ca nici nu mi-a reglat de tot inca ma mai durea groaznic in prima zi si m;am si ingrasat un pic nu mai vreau sa iau.ultima doctorita la care am fost mi-a spus ca sunt cam vechi si concentratia prea mare de hormoni.
in legatura cu ziua de cand sa iei, si eu luam din ziua 4 iar cu pauza mai bine intreaba un doctor dupa un consult.
ash69, cum nu a gasit? mi se pare ciudat, am sa intreb si eu maine la farmacia de unde imi luam eu. -
eu n-am facut pauza la Rigevidon, mi s-a spus ca pauza e pentru fetele f tinere care inca nu au organismul maturizat. Eu am luat vreo 4 ani, am fost super ok, stiu ca au doza mai mare dar mie mi-au tratat niste chisti! cu anticonceptionalele cu doza mica mi-a fost f rau! De la farmacie mi-am cumparat ultima data acum vreo 3 luni, nu stiu care e problema cu ele! Dar si Microgynonul este acelasi lucru doar ca e fabricat de Schering!