sesiune
-
30 Ian 2003, 10:020 0sunt in sesiune.
dorm foarte mult,mananc exagerat de mult.ce sa fac pentru a sta cat ma mult treza si pentru a ma concentra cat mai bine?am incercat cu lecitina,Ca si Mg.stiu ca am nevoie de odihna dar...... -
30 Ian 2003, 11:38Incearca sa te culci seara pe la 10, sa vezi ca te scoli mai odihnita dimineata. Eventual mai bea si o cafeluta dupa ce te trezesti.
Si in legatura cu mancatul, n-am prea inteles: mananci in timp ce inveti? Sau in afara invatatului? Ti-e foame des sau manaci pe baza nervoasa? -
22 Feb 2003, 00:40Si eu aveam "simptome" asemanatoare. Daca inveti mult, este si normal sa mananci mai mult, deoarece organismul are nevoie de energie. Si poate ca ti se pare ca mananci mult. Stii de ce? Confunzi faptul ca ti-e foame cu insasi actiunea de a manca. Tot ciugulesti cate ceva si ai impresia ca ai mancat o groaza. Eu, cel putin, asa am patit.
Ca sa dai randament la invatat consuma glucide (chiar daca ingrasa), cu masura, fireste. Iti recomand nuci cu miere (sau doar miere - singura, mierea nu ingrasa), banane, morcovi.