Ce parere aveti de ceaiurile de slabit?

•  
    • 51 mesaje
    29 Ian 2003, 22:36
    0 0
    Dragelor,
    Ce spuneti despre ceaiurile de slabit?
    A incercat cineva vreun ceai, care a dat si rezultate? Care e cel mai bun?
    Au aceste ceaiuri consecinte negative asupra organismului?
    Daca stiti ceva lamuriti-ma si pe mine...
    Va multumesc.
  •  
    • 560 mesaje
    30 Ian 2003, 15:13
    0 0
    parerea mea este ca au un efect negativ asupra organismului, deoarece nu topesc grasimile ci ai digestie mai rapida , adica elimini foarte repede ceea ce ai mancat, si pe langa faptul ca nu dai organismului toate elementele necesare pentru ca le elimini repede (ai purgatie ca sa zic asa/scuzati expresia) ai si o stare proasta, trebuie sa fii atenta sa fie permanent o toaleta prin preajma.
    mai intereseaza-te inainte sa te apuci de o astfel de cura.
    cel mai recomandat este green tea/ceaiul verde care ajuta in procesul de slabire, este f. sanatos si este si puternic antioxidant, deci anticancerigen.
  •  
    • 51 mesaje
    31 Ian 2003, 23:25
    0 1
    Multumesc nina pentru raspuns.
    Nu stiu ce sa fac, as vrea sa beau ceai de slabit, dar cred ca am sa mai astept si alte pareri...
  •  
    • 80 mesaje
    1 Feb 2003, 13:15
    0 0
    nu este chiar asa cu toate ceaiurile! intr-adevar, cele care se gasesc denumite ca "ceaiuri de slabit" sunt de fapt laxative. nu sunt bune. in afara de faptul ca grabesc digestia... te "ajuta" foarte mult sa te deshidratezi

sunt insa si ceaiuri care ajuta doar la digestie... nu au efect laxativ... cum ar fi ceaiul verde. este indicat dupa masa sa bei o ceasca mica de ceai verde. este destul de amar la gust, insa are efect bun.

ar mai fi mai multe de povestit despre subiectul acesta dar din pacate acum am ffffff mult de lucru.

in orice caz.... eu ma pot da exemplu in folosirea ceaiurilor --> pentru diverse cure de slabire (sunt bune atunci cand nu speri ca vei slabi facand foame - lucru pe care eu nu pot sa-l accept, pentru mine a manca este un adevarat ritual, un scop in viata as putea spune, chiar daca lumea zice ca sunt slaba; intotdeauna am recomandat tuturor curele de slabire care au avut ca scop reglarea metabolismului; numai asa poti sa slabesti fara a-ti strica stomacul si, mai mult, sa nu te ingrasi inapoi dupa ce ai terminat cura).

daca te intereseaza in continuare putem discuta mai mult.

va pup acum
  •  
    • 51 mesaje
    3 Feb 2003, 22:31
    0 0
    Multumesc bia pentru raspuns.Sigur ca ma intereseaza acest subiect, daca poti si vrei sa-mi spui mai multe detalii necesare, te rog scrie-mi un mesaj privat sau chiar aici sa vada toate evele ...
    Te pup. Pa
  •  
    • 1208 mesaje
    4 Feb 2003, 08:05
    0 0
    Eu am slabit 2 kg. pe saptamana mancand orice, dar inainte de orice masa beam o cana fierbinte cu ceai Naturavit sau ceai chinezesc de slabit. Si nu prea faceam "excursii" pe la toaleta - daca intelegeti ce vreau sa spun.
    Sunt bune pentru organism, in loc de apa minerala - de la care eu am facut piatra la rinichi - in loc de sucuri acidulate si tot felul de chimicale.
  •  
    • 36 mesaje
    15 Feb 2003, 19:21
    0 0
    Si eu sunt intr-un fel de regim pentru slabit si ti-as recomanda tot ceaiul verde. este foarte bun in loc de apa. eu beau cam 2 -3 cani pe zi dar poti incerca si cu mai putin. este cam amar dar il poti face mai putin concentrat. Cat despre ceaiurile de slabit de la plafar nu ti le-as recomanda. eu am incercat dar asa cum ti s-a mai spus nu poti face nimic altceva. trebuie sa stai in casa toata ziua ca nu poti stii cand te apuca , daca intelegi ce vreau sa spun...Incearca deci ceai verde, fierbinte ca sa nu simti ca este amar si mult succes. da rezultate daca nu7 mabnanci dulciuri si grasimi.