lipsa cronica de energie

•  
    • 1 mesaje
    29 Ian 2003, 17:00
    0 0
    stie cineva un leac-minune impotriva hipotensiunii si dorintei imperioase de a dormi oricand, in ciuda unor motivatii foarte puternice de a demara o groaza de actiuni de care depinde acum viata mea(din pacare nu exagerez deloc)????
  •  
    • 765 mesaje
    29 Ian 2003, 23:05
    0 0
    Draga mea, una din solutii ar fi miracolul aloe. Acceseaza http://www.foreverliving.ro/distr/jianu/index.html
  •  
    • 765 mesaje
    30 Ian 2003, 15:01
    0 0
    draga mea, acum pot sa-ti spun mai pe larg ce stiu eu despre lipsa de energie. din punct de vedere medical sunt foarte multe intrebari care ti s-ar pune si cred ca e si normal. Din punct de vedere al unei persoane care a avut o energie redusa de-a lungul timpului (sunt stan Patitu) as putea sa-ti spun ca am reusit sa rezolv acesta problema cu gel de aloe si tablete de verdeturi. Sunt multe produse naturiste care te pot ajuta dar eu am ramas la astea. Si asta pentru ca am gasit de cuviinta ca nu voi putea niciodata sa mananc eu, tot ceea ce gasesc intr-o pilula de verdeturi (lucerna, pir, ovaz, clorofila si alte energizante). Iar gelul de aloe iti curata organismul de toxine (si ele sunt in mare parte raspunzatoare de starea noastra de sanatate) dar il si hraneste. Cred ca sunt probleme ce vrei sa le rezolvi, de care depinde viitorul tau si nu poti pentru ca nu te ajuta organismul. Stiu acesta stare, dar o poti rezolva pentru ca, acum, se poate. iti doresc ca sfaturile prietenelor de pe EVA sa-ti aduca rezolvarea problemei tale. Multa sanatae.