Tratament nautrist ptr sinuzita faciala?

•  
    avy
    • 490 mesaje
    28 Ian 2003, 15:40
    0 0
    As vrea daca stii sa-mi dat si mie un tratament naturist pentru sinuzita faciala?
    Multumesc
    Avy
  •  
    • 128 mesaje
    3 Mar 2003, 02:00
    0 0
    Eu am ramas cu o mare sensibilitate din cauza sinuzitei avute.De curand, o prietena(cu probleme mult mai mari ca ale mele-dureri mari ale sinusurilor, respiratie greoaie etc) a descoperit Clinica APIESTETIC si farmacia lor APIFARM. Se folosesc de produse naturiste pe baza de albine.A fost la o consultatzie acolo la ORL si i s-a recomandat sa foloseasca niste picaturi cu propolis, pe care mi le-a adus si mie. Si cu toate ca in aceasta perioada racoroasa, in mod normal as fi sosit acasa in fiecare seara cu dureri, spre marea mea mirare (si a prietenei mele)durerile nu au mai aparut de multa vreme.Suntem foarte multumite!
    Nu stiu exact adresa dar stiu ca se afla pe o strada care se intersecteaza cu bdul Magheru. Este intersectia in apropierea cinematografului SCALA.Pe aceeasi strada cu clinica se afla un centru mare HOLLYWOOD MUSIC&FILM, magazinul Nexus, ca puncte de reper.
    Un numar de telefon 211.38.27 APIESTEIC
    si 211.89.34 APIFARM.
    Picaturile se numesc "PICATURI PENTRU NAS CU PROPOLIS" si costa in jur de 20mii lei.
    Succes!
  •  
    • 2 mesaje
    10 Mai 2003, 17:10
    0 0
    chiar functioneaza tratamentu asta naturist? mie mi s-a recomandat sa ma operez de deviatie de sept daca vreau sa scap de sinuzita.