Cancer la colul uterin
-
0 0Mai ce stiti despre asta? E adevarat ca la col nu se poate opera? Asa mi-a spus cineva. O prietena a descoperit ca ara aceasta boala groaznica. Ea a nascut la 1 dec 2005, boala i-a fost depistata acum, medicii de la Cluj spun ca e un miracol ca baietelul ei traieste, pt ca dupa parerea lor ea avea boala dinainte sa ramana insarcinata. A ramas masca, pt ca ea fusese la dr inainte sa ramana gravida, tocmai pt a se asigura ca e sanatoasa. Medicii spun ca e in faza a II-a si ca sansele ei sunt 50-50. Voi ce stiti despre cancerul de col?
-
Are sanse de vindecare,eu cunosc asemenea cazuri,dar depinde de multi factori,psihiculei,alimentatie naturista,cura cu produse naturiste si depinde de cel de sus,fiecare corp raspunde in alt fel.Sanatate multa si asteptam vesti bune.Daca vreti amanunte id-ul meu pe mess este acelasi : nicoleredsun
-
Cred ca ar fi bine sa te uiti pe "www.formula-as.ro", acolo exista o multime de tratamente pentru diferite boli. Si chiar sa le scri despre ceea ce te intereseaza. Mai exista un site, natura plant, acolo un medic raspunde intrebarilor puse de bolnavi.Stiu ca este extrem de important regimul alimentar.Din tot sufletul iti doresc ca prietena ta sa se faca bine! Doamne ajuta!