ceai pentru slabit
-
2 1Recomandati-mi va rog un ceai pentru slabit care sa fie bun-acceptabil la gust!
-
eu beau antiadiposul de 3 ani cu toate parerile pro si contra despre el cum ca ar duce la demineralizare la deshidratare...il beau neindulcit aproape seara de seara si m-am obisnuit cu gustul lui!dupa ce am incercat in fel si chip sa scap de o constipatie genetica(tatal meu s-a si operat de trei ori ba de hemoroizi,ba de polip pe colon,si toata viata a suferit si sufera de constipatie)eu am incercat tot si tarite si paharul cu apa la temperatura camerei dimineata pe matzul gol si activia si,si...de toate!ceaiul asta mi-a rezolvat problema constipatiei,plus ca in 3 ani am dat 9 kg.jos fara niciun pic de efort,maninc absolut orice si la orice ora pt.ca mi-a reglat metabolismul incit gram nu mai pun pe mine...si inca ceva!!!celulita mea s-a redus drastic de trei ani
-
Buna Evelor!
Si eu beau ceai antiadipos, de vreo 2 saptamani. Sufeream inainte de constipatie, in primele zile de baut ceai a fost cam nasol cu statul pe wc, dar acum nu mai am probleme, o data pe zi , e cam moale dar e ok. Se vede la cantar pt ca tin in acelasi timp si regim disociat: 3 zile legume-fructe, 3 lactate, 3 carne). Am slabit 2 kg. Gustul se amelioreaza cu coaja de lamaie sau portocala.
Am mai fost sfatuita si cu Naturavit si cu coada Calului dar nu am incercat. -
helena_22 spune-mi te rog ,de la ce firma cumperi antidiposul....offfff....eu am si dureri de spate din cauza constipatiei
sa n ma uiti am observat k sant mai multe firme,totusi niciodata nu am incecat...nici macar cu un ceai de slabit chiar daca am vreo 10 in plus....astept raspunsul tau ,si al altor eve cu aceleasi probleme,ms anticipat si fetelor toate santem frumoase
-
de la orice farmacie sau magazin cu produse naturiste,plafar etc...se numeste "sanye anti adipose tea" costa intre 70 si 80 de mii rol si are 30 de pliculete(eu beau cam unul pe seara si imi ajunge o luna)are fix efectul unei clisme,noaptea te lasa sa te odihnesti fara probleme dar dimineata cum ai facut primii pasi...esti la w.c.,eu ma duc de doua ori dimineata si gata sint ok! binedispusa,vesela,fara crampe si balonari...succes!
-
hmm......deci cu toate eforturile, ma apuc iar de baut antiadipos, macar 1-2 ori pe saptamana ptr ca din cazua lui tre sa stau 2 zile in casa

acum beau Lipton Shape & Balance, are gust foarte bun, dar desi am baut pana acum 1 cutie de pliculete nu am simtit vreun efect . A mai incercat careva????????