menstratia neregulata

•  
    • 108 mesaje
    6 Iun 2006, 19:22
    0 0
    problema mea:menstruatia(sunt luni in care numi vine deloc si dupa vine normal.si mi se mai intampla cnd imi vine sa ma tina ba 3 zile ba 4 ba 5 sau se mai intrerupe o zi si dupa ma mai tine putin si gata.atunci cnd numi vine vreo 2 luni ma doare ingrozitor jos,spatele,capul mai toate,o zi nu am ridic din pat dar nu asta ma ingrijoreaza.ma gandeam dc am mai avut cineva aceasta problema dc ar trebui sa ma alarmez?sau sa consult un doctor?ah sa precizez k nu mi-am inceput viata sexuala am 18 ani si menstruatia mia venit pe la 13-14 ani(intre).chiar am gandeam dc va fi al fel si dupa ce voi avea contact...ce groaznik va fi mai ales k vine cdn vrea el ma voi alarma si mai tare!uff...
    mersi:*
  •  
    • 108 mesaje
    6 Iun 2006, 19:36
    0 0
    imi cer scuze ptr greseala din titlu...sau altele pe parcurs...ma grabesc atunci cdn tst si nu sunt atenta...poop!:*
  •  
    • 767 mesaje
    7 Iun 2006, 12:01
    0 0
    Da, mergi la un medic. Poate fi si cel de familie, nu neaparat ginecolog. Si cere-i un tratament naturist, nu te arunca in tratamente hormonale. Si eu am avut probleme similare la varsta ta dar pe atunci nu existau atatea alternative naturale
  •  
    • 11 mesaje
    7 Iun 2006, 13:46
    0 0
    Intr-adevar tratamentele naturale sunt cele mai indicate. Te pot ajuta cu niste produse americane pure, pe care le-am consumat si eu, dar care nu se gasesc in farmacii.Trimite-mi adresa ta de mail ca sa pot sa te indrum.
  •  
    • 11 mesaje
    7 Iun 2006, 13:46
    0 0
    Intr-adevar tratamentele naturale sunt cele mai indicate. Te pot ajuta cu niste produse americane pure, pe care le-am consumat si eu, dar care nu se gasesc in farmacii.Trimite-mi adresa ta de mail ca sa pot sa te indrum.
  •  
    • 108 mesaje
    7 Iun 2006, 15:10
    0 0
    adresa e inutza2006@yahoo.com.mersi mult!poop:*
  •  
    • 109 mesaje
    7 Iun 2006, 15:41
    0 0
    eu iti recomand mai degraba sa lasi medicul de familie si naturistii-no offence- si sa mergi frumos la un endocrinolog sa iti faci niste dozari de hormoni pentru ca nu vrei sa ai vreo surpriza si la un moment dat sa nu iti mai vina deloc ..adica sa intri in menopauza cu amenoree secundara si sa trebuiasca sa iti mentii ovulatia si ciclul cu ajutorul anticonceptionalelor..iti recomand endocrinologul pentru ca e cel mai in masura sa iti spuna ce se intampla cu glandele tale poate fi ceva ovarian, poate fi ceva hipofizar..nu te juca...scuze daca par putin bruutala dar am vazut suficiente cazuri care au tot asteptat...daca esti din bucuresti pot sa iti recomand o doctorita buna si draguta la parhon sau un doctor...ai multa grija de tine
  •  
    • 108 mesaje
    7 Iun 2006, 19:40
    0 0
    deepwater mai speriat putin!se pare k treaba se dovedeste a fi serioasa desi eu o iau k pe o bucurie.cnd numi vine stau la plaja...nici un stres.insa am uitat sa mentionez k si mama mea din cate mia zis a avut probleme cu menstruatia neregulata insa nu stie ca o data nu mia venit 3 luni.fac rost de finante si ma duc la doctor!poop:*
  •  
    • 16 mesaje
    7 Iun 2006, 21:47
    0 0
    Si eu am avut problema ta, nici acum nu e regulata, dar de cand mi-am inceput viata sexuala s-a mai rezolvat....cat de cat...adica imi intarzie sa zicem cel mult o saptamana....dar inainte si mie mi s-a intamplat sa nu-mi vina vreo 3 luni....n-am mers la doctor......stiu ca ar fi trebuit dar dupa ce am vazut ca s=a rezolvat...am tot amanat si n-am mai ajuns...sa nu faci ca mine Mai ales ca si acum cand imi mai intarzie....ma gandesc la altceva(o sarcina....de exemplu)
    Un medic e cel mai in masura sa-ti dea sfaturi
  •  
    • 215 mesaje
    8 Iun 2006, 09:06
    0 0
    avind in vedere ca ciclul a venit la 13-14 ani, deci putin mai tirziu, demonstreaza ca inca nu s-a reglat functionarea tuturor glandelor interne; trebuie incercat initial cu metode naturale reglarea functiilor glandelor interne. Apelarea la un endocrinolog trebuie sa fie ultima sansa, pt ca , sa nu uitam ca daca apelezi la chirurg precis te convinge ca trebuie taiat, la endocrinolog te indoapa cu produse sintetice care sa influenteze glandele, fara a tine seama ca lor tocmai asta le dauneaza. Incearca o cura cu produse naturale si, in citeva luni, problema este rezolvata, garantez pe baza experientei mele. Daca doresti detalii despre ce trebuie facut, te astept pe locweb@flash.ro cu amanunte ca: greutate, inaltime,regim alimentar folosit, boli avute.
  •  
    • 109 mesaje
    8 Iun 2006, 14:04
    0 0
    bazil no offence ..stiu ca trebe sa iti vinzi produsele si esti convinsa ca sunt bune si eu mai iau diverse din plantuze dar nu crezi ca exagerezi?adica ce sa caute frate saraca fata la chirurg?ce sa-i zica?hai sa scoatem un ovar?iar la endocrinologie nu te indoapa nimeni cu nimik pana nu iti face o analiza..o ecografie..poate ai chisturi pe ovar care amana menstruatia, o radiografie de sa turceasca pentru hipofiza.. adica nu te supara, tu inainte sa stii de la ce este problema ii dai pastile?totusi...trebuie intai depistata cauza si apoi tratata nu sa acoperi efectul ,degeaba ii anulezi efectul daca nu rezolvi cauza...hai sa nu facem prostii...nu recomand imbuibarea cu buline fara sens!!orice fel de buline!!
  •  
    • 655 mesaje
    8 Iun 2006, 14:10
    0 0
    Mai si eu sunt la fel, am 24, mi-a venit la 12 ani si nu s-a reglat nici dupa inceperea vietii sexuale. Doctorii iti recomanda anticonceptionale, dar eu le-am lasat ca m-am ingrasat. Eu una nu imi mai fac griji, dar cel mai bine e sa te duci la ginecolog, vezi ce iti zice si ce te sfaqtuieste.Poate fi de la un chist sau pur si simplu asa functioneaza organismul tau.O endocrinoloaga mi-a spus ca ciclul meu e de 35-40 de zile si nu 28.Se mai intampla (am redat cu vb mele).
    Nu e o pb f mare, dar tb sa ii stii cauza...Poop
  •  
    • 9 mesaje
    12 Iun 2006, 14:43
    0 0
    Dragă Corina şi eu te sfătuiesc să mergi la un ginecolog şi să faci şi un ecograf. Mie mi-a venit tot cam aşa pe la 13 ani ani şi de la început am avut cam aceleaşi porbleme. Acum am 25 de ani şi durerile nu au dispărut chiar dacă mi-am începutviaţa sexuală pe la 17 ani. În ultimile două luni am început să consum ceai de creţişoară şi de coada calului şi vreau să-ţi spun ca mă simt mai bine. Încearcă şi tu poate merge şi la tine.